Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Tætte bånd på arbejde og privat

Chefen for Gulvbranchen Claus Christian Jensen er kommet til Gunner Svendsen Gulve A/S i Kvistgård i Nordsjælland. Her tager Larry Eriksen og Glen Thomhav imod.

Hvad kendetegner din virksomhed?
Planen er, at Glen skal overtage virksomheden på sigt, og i den forbindelse er det en stor fordel, at vi har en god kemi og fælles interesser. Faktisk er vores forhold så tæt, at der nærmest er tale om et generationsskifte, selv om vi ikke har nogle familiære bånd. Vi har også et tæt forhold til de ansatte, og vi føler, at vi er en stor familie.

Hvad lægger I vægt på i jeres virksomhed?
Vi lægger vægt på et stort fagligt fundament, uden at vi samtidig har behov for at slå fast, at vi fortsat arbejder hårdt for at fastholde den stærke faglige profil, som forbindes med firmaet.

Hvad oplever I lige nu?
Coronaen har ikke påvirket vores virksomhed, og lige nu kører det så godt, at vi ikke har sat dato på, hvornår Glen overtager virksomheden.

Hvad får I ud af jeres medlemskab af Gulvbranchen?
Vi vil særlig fremhæve netværket i Gulvbranchen, og det dyrker vi fx, når vi hvert år er faste deltagere i GulvGolf i forbindelse med Gulvranchens generalforsamling. Desuden gør vi brug af juridisk rådgivning og opdatering af den faglige viden.