Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Vil gøre gulvfaget mere attraktivt for unge

Chefen for Gulvbranchen Claus Christian Jensen er ankommet til Garant Skive, hvor han møder Klavs Brich, der driver butikken, der ligger som et flot udstillingsvindue i en rundkørsel i byens centrale handelscentrum.

Hvad kendetegner din virksomhed?
Jeg har ud over afdelingen i Skive også butikker i Viborg og Nykøbing. Vi deltager ofte i licitationer, og vores kunder er både private og offentlige, som vi har skabt gode relationer til igennem en årrække.

Hvad lægger du vægt på i din virksomhed?
Jeg lægger vægt på, at butikken fremstår indbydende, så vi får rystet et lidt støvet image af os. For at få gjort op med det, er jeg netop trådt ind i bestyrelsen for Garant-kæden. Og butikken er blevet shinet op.

Hvad oplever du lige nu?
Jeg oplever, at branchen har et lidt støvet og usexet image, og det er vigtigt at få gjort noget ved, så de unge får øjnene op for, at det faktisk er spændende at arbejde med gulve.

Den side af faget – og at det er meget alsidigt – synes jeg ofte, at branchen glemmer at fortælle. Jeg synes, vi skal have skabt en ny fortælling, som sælger branchen, så de unge vælger faget.

Hvad får du ud af dit medlemskab af Gulvbranchen?
Jeg ser mig selv som en del af en fælles branche, og det er baggrunden for, at jeg er medlem af Gulvbranchen. Og så benytter jeg mig også af rådgivning om især personalejura.