Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Vil gøre en forskel for medlemmerne

På Gulvbranchens generalforsamling blev Christian Christensen fra MIKO A/S, nyvalgt ind i bestyrelsen. Den 53-årige gulventreprenør glæder sig til at få en dybere indsigt i, hvordan brancheforeningen kan gøre en forskel for medlemmerne i forhold til de udfordringer de har.

 - Vores største udfordring er juraen og byggesagkyndige ved entreprisearbejde. Alt for meget ender med tvister, og jeg glæder mig allermest til at arbejde for, at vi også kan tjene penge, og det er svært, når bygherrer og rådgiver hele tiden påpeger fejl og mangler. Jeg ser gerne, at der er realisme i, at forventningerne til den gulventreprise, vi afleverer, også afspejler hvad vi rent faktisk kan levere. I dag synes jeg, at kvalitet og udfaldskrav har mistet ståsted, siger Christian Christensen, der har været i branchen, siden han for 30 år siden gik ind i MIKO A/S, som hans farfar grundlagde i 1936.

I dag er Christian Christensen indehaver af virksomheden, og han stor erfaring med bestyrelsesarbejde. Han har siddet i repræsentantskabet for Jyske Bank i 20 år, er næstformand i Garant, og bestyrelsesformand i jord- og betonvirksomheden Enkon a/s og i virksomheden Weko, der arbejder inden for landbruget, og som Christian Christensen også er medejer af

Selvom Christian Christensen ikke har en egentlig gulvlæggeruddannelse, så har han arbejdet med faget fra barnsben.

- Jeg kan bedst lide at lave trægulve, siger Christian Christensen, der på trods af sit bestyrelsesarbejde også får tid til at gå på jagt, der er hans store passion.

Christian Christensen afløser Réne Flohr Krog Pedersen, A 10 Tæpper A/S, der ikke ønskede genvalg efter ni års indsats i Gulvbranchens bestyrelse.