Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Stor interesse for at blive gulvlægger

24 unge mennesker starter i november en uddannelse som gulvlægger på Gulvskolen i Viborg. Det er et af skolens store hold. Succesen skyldes en intensiv indsats fra skolens praktikpladskonsulent, der alene i år har hjulpet gulvvirksomhederne med at tegne 67 nye kontrakter med de unge, så de på forhånd er sikret en læreplads.

 - Vi har haft fuld fart på siden sommerferien, og jeg kommer til at undervise hver dag og får ingen ferie her i efteråret, for det kommer til at fortsætte til juleaften, siger faglærer Jesper Krogh fra Gulvskolen. Han glæder sig også over, at gulvlæggerlærlingene er meget engagerede og dygtige.

Gulvbranchens intensive markedsføring af gulvlæggerfaget med film på de sociale medier og skolens indsats på landets erhvervsskoler slår nu igennem. Nynne Stephansen, der er praktikpladskonsulent på skolen, har kørt Jylland og Fyn tyndt, og har fortalt de unge på erhvervsskolerne om gulvlæggeruddannelsen. Hun har her i 2020 fået 67 lærepladskontrakter på plads. Heraf er de 42 mesterlærekontrakter.

 - Det er det samme antal kontrakter som sidste år, og det synes jeg er ret godt, når man tager i betragtning, at det er lykkedes, samtidig med at vi har en coronakrise, siger Nynne Stephansen.


Har du brug for hjælp til en lærlingekontrakt, kan du kontakte Nynne Stephansen på nyns@mercantec.dk eller tlf. 2343 4273.

Du kan læse mere om Mercantecs indsats og møde nogle af de nye gulvlæggerlærlinge i decemberudgaven af Magasinet GULV.