Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Søger medlemmer til nyt udvalg

Gulvbranchens bestyrelse besluttede på sit møde i juni at nedsætte Fagteknisk udvalg for støbte undergulve for at organisere den fagtekniske viden om støbte undergulve organiseret på Gulvfakta.dk. Beslutningen blev truffet, efter flere medlemmer havde udtrykt ønske om, at det ville være hensigtsmæssigt i at samle viden om støbte undergulve ét sted.

Gulvbranchen søger medlemmer til Fagteknisk Udvalg for støbte undergulve, der er et nyt udvalg. Vil du have indflydelse på Gulvbranchens fagtekniske arbejde med støbte undergulve, og opfylder du kriterierne, skal du kontakte Gulvbranchens fagtekniske konsulent, Kim Sildorf på tlf. 6133 8805 eller e-mail ksi@di.dk.

Udvalget sammensættes af både leverandør- og entreprenørmedlemmer blandt Gulvbranchens medlemmer. Der tilstræbes en lige fordeling mellem leverandør- og entreprenørmedlemmer. Udvalget sammensættes på en måde, så forskellige kompetencer er repræsenteret.

Ole Thomsen fra OL Gulve er konstitueret formand for udvalget, mens Evripidis Vardarlis, fra den svenske afdeling af Bostik, Morten Simonsen fra Nordjysk Gulvcenter og Ole Jakobsen fra IBF er menige medlemmer af udvalget. De fire medlemmer ansætter og supplerer udvalget med nye medlemmer.