Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Her brænder de for at give skoletrætte unge en chance

Chefen for Gulvbranchen Claus Christian Jensen er kørt på medlemsbesøg hos KD Gulve A/S. Virksomheden ejes af de to svogre Claus Frandsen og Jan Dalsgård og ligger i idylliske omgivelser ikke langt fra Roskilde Fjord.

Hvad kendetegner jeres virksomhed?
Vi brænder for at gøre en ekstra indsats for skoletrætte folkeskoleelever i nærområdet. Derfor tilbyder vi i tæt samarbejde med skolerne unge et praktikforløb på virksomheden, så de får mulighed for at snuse til gulvfaget. Vi synes, at alle skal have en chance, og vi kan se os selv i de unge, som har svært ved at sidde stille på en skolebænk. Ofte ender praktikpladsen med en læreplads.

Hvad lægger I vægt på i jeres virksomhed?
Vi sætter faglig stolthed og kvalitet i højsædet. Men der skal også være plads til fest og sjov. Derfor river vi hvert år en dag ud af kalenderen for at yde et stykke frivilligt arbejde med opbygningen af Roskilde Festival. Senere kommer medarbejderne derud en dag. Det er en fast tradition, og vi synes generelt, at medarbejderne skal have det sjovt og føle, at de arbejder på en god arbejdsplads.

Hvad oplever I lige nu?
Vi er kommet ok igennem coronaepidemien men vi har godt kunne mærke, at nogle projekter blev stoppet som følge af restriktionerne.

Hvad får I ud af jeres medlemskab af Gulvbranchen?
Vi nyder godt af at få sparring på fx personalejura igennem vores medlemskab, og så er vi glade for at få konkret viden, som vi kan relatere til hverdagen i magasinet GULV og Gulvbranchens nyhedsbreve. Jeg (Red. Claus) har tidligere siddet i bestyrelsen for Gulvsektionen, men nu er det kun Jan, der deltager i branchens møder. Men når det handler om Gulvbranchens årlige event GulvGolf, er vi begge på banen.