Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Flere årsager til at melde sig ind i Gulvbranchen

Gulvbranchen har siden sammenlægningen med DI for to måneder siden kunne byde velkommen til fem nye gulvfirmaer. En rundringning til de nye medlemmer viser, at netop sammenlægningen, Byg Garanti-ordningen samt fagteknisk og juridisk rådgivning er nogle af de vigtigste årsager til, at de har meldt sig ind.

FARK.dk er et af de nye medlemmer, og de er helt nye i gulvbranchen.

 - Vi er inden for vindmøllebranche, men skulle finde et nyt forretningsområde, og det blev gulvbranchen, da jeg oprindelig er tømrer og altid har interesseret mig for gulve. Vi har længe vidst, at vi skulle skifte branche og finde et nyt ben at stå på, da vi kun har 20 år tilbage i vindmøllebranchen, siger Jesper Djørup fra FARK.dk. Virksomheden tilbyder et standardprodukt inden for undergulve og isolering til gulventreprenører nord for Roskilde.

Jesper Djørup fremhæver også, at virksomheden har gode erfaringer med udenlandsk arbejdskraft i vindmøllevirksomheden. Erfaringer, som de også vil tage med sig i gulvbranchen.

 - Gulvkonstruktioner er komplicerede, og vi ser udenlandsk arbejdskraft som specialister, siger Jesper Djørup.

For Falk Gulve i Holbæk er der flere grunde til, at indmeldelsen i Gulvbranchen kommer nu.

 - Jeg laver alle gulvene i DI, men det er først nu, hvor Gulvbranchen er blevet en del af DI, at jeg har en gruppe, jeg kan være med i. Desuden synes jeg, at Byg Garanti-ordning er god, siger Kim Anker Hansen, der ejer af virksomheden.

For KBH Industri- og Designgulve var det et krav fra bygherre i Carlsbergbyen, at virksomheden blev organiseret, da de står for at etablere 26.000 kvm gulve i projektet.

 - Gulvfakta har nogle gode forventningsfoldere, og så har Byg Garanti et godt renommé, som giver tryghed for vores private kunder, siger Michael Larsen.

Kristian Frenning Sørensen fra Frenning Gulve kender Gulvbranchen, som han tidligere var medlem af, da han for år tilbage havde en enkeltmandsvirksomhed.

 - Nu er vi seks mand, og , og ind imellem har vi brug for teknisk vide og juridisk rådgivning. Så vi har primært meldt os ind for at have rådgivning i ryggen. Og så synes jeg også, at et medlemskab betyder, at man er med på det rigtige hold, så vi skal da også bruge det som markedsføring på hjemmesiden og bilerne, siger Kristian Frenning Sørensen.

For Kenn Knudsen fra Kenn Dit Gulv er et medlemskab noget, han er blevet opflasket med på sin læreplads:

 - Jeg er udlært hos Charles Christensen, så jeg har nærmest fået det ind med modermælken at støtte op om Gulvbranchen. I 2017 blev jeg selvstændig. Nu har jeg fået travlt og vil gerne have ansatte, og så synes jeg, at tiden var inde til at melde mig ind.