Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Slå dørene op for lærere og elever

Bliv en del af Dansk Byggeris virksomhedsbank, og hjælp de unge med at få øjnene op for Gulvbranchen.

I fremtiden kommer vi til at mangle kompetent arbejdskraft. Det gælder ikke kun i Gulvbranchen, men også for resten af bygge- og anlægsbranchen, hvor der kommer til at mangle 17.000 faglærte. Hvis den udvikling skal vendes, skal vi gøre flere ting. En af dem er at vise de unge, hvad vores virksomheder har at byde på.

Derfor har Dansk Byggeri gjort det nemmere for lærere, elever og virksomheder at finde hinanden igennem en ny hjemmeside og virksomhedsbank.

I virksomhedsbanken finder skoler og virksomheder hinanden
Virksomhedsbanken er virksomhedernes mulighed for at vise, at de gerne slår dørene op for unge i folkeskolen. Samtidig er det elever, lærere og forældres mulighed for at finde de virksomheder, som gerne vil samarbejde om undervisning eller erhvervspraktik.

Håbet er, at når de unge møder glade og spændende gulvfolk i løbet af deres folkeskoletid, er gulvfaget også på lystavlen, når de skal vælge ungdomsuddannelse.

Du bestemmer selv, hvad du vil bidrage med
Som gulvvirksomhed i virksomhedsbanken, bestemmer du selvfølgelig selv, hvordan og hvornår du vil samarbejde med en folkeskole eller en erhvervspraktikant. At du er i virksomhedsbanken, betyder bare, at skolerne kan finde kontaktinformationer på din virksomhed.

Når du har matchet med en skole eller elev, er det op til jer at finde den form for samarbejde, som passer jer bedst. Hvis I mangler inspiration, er der altid masser at hente på Dansk Byggeris undervisningsportal.

Tilmeld dig virksomhedsbanken
192 forskellige virksomheder er med i virksomhedsbanken, men der er altid plads til flere.

Vær med til at vise de unge gulvfaget - meld din virksomhed ind i virksomhedsbanken her. Det tager cirka 10 minutter, og så har du gjort det nemmere for lærere og elever at finde dig.

Se kortet over virksomheder, som gerne samarbejder med folkeskoler

Se kortet over virksomheder, der gerne tager elever i erhvervspraktik