Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

DM i Skills er skudt i gang

På torsdag den 4. april starter DM i Skills. Fem gulvlæggere er klar til at kæmpe side om side om hvem der er dygtigst til at lægge linoleumsgulv, trægulv i hollandsk mønster og tæppe.

De to deltagere Danni Holmelin og Mikkel Bengtsen fra henholdsvis Høng Gulvservice og Qvalitetsgulve, begge medlemsvirksomheder, glæder sig konkurrencerne.

- Jeg tror da på, at jeg kan vinde. Om jeg gør det, ved vi på lørdag, siger Danni Holmelin, der blev færdiguddannet som svend i sidste uge.

DM i Skills afholdes normalt i januar, men i år er mesterskabet rykket til april, da det foregår i telte ved Arena i Næstved. Derfor er to af gulvlæggerne i konkurrencen blevet svende forud for mesterskabet.

Danni Holmelin og Mikkel Bengtsen dyster imod Jonas Majlund Nielsen, Botex Andreas Carl ApS, Martin Brøgger Nielsen, Gulvmanden i Horn og Casper Bjerregaard Andersen fra Flex Gulvmontering.

Få øjnene op for gulvfaget
For at gøre opmærksom på gulvfaget har Gulvsektionen igen i år en event med navnet ”Open your eyes” ved standen. Titlen henviser til, at folkeskoleeleverne i højere grad skal åbne øjnene for gulvlæggerfaget, som er et lille og forholdsvist ukendt fag for de unge.

Inspireret af Susanne Biers filmhit ”Bird Box”, kan publikum dyste om to gavekort til streamingtjenesten Netflix. Konkurrencen går ud på, at deltagerne med bind for øjnene skal stable kasser med vinyl, træ og gulvtæppe i en pyramide. Når alle kasser vender i samme retning, skal de ringe med en cykelklokke. Den deltagerne skal uploade et billede af sig dels på Instagram og deres tid. Deltageren med dagens hurtigste tid, vinder gavekortet.