Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

15 procent rabat på Gulvdagen 2020

Som medarrangør af Gulvdagen kan Gulvbranchen tilbyde dig 15 procent rabat på både deltagelse og køb af stand.

Kom til Gulvdagen og få den nyeste viden inden for gulv-området. Her kan du blive klogere på krav, teknik, typiske udfordringer og praktiske løsninger på aktuelle problemer. 


Program
Programmet er spækket med relevante indslag fra gulvfagets centrale personer. Du kan blandt andet høre et spændende oplæg om planhed af gulve /v Kim Sildorf, fagteknisk konsulent i Gulvbranchen, og lære mere om måling af planhed og kriterier for planhed afhængigt af gulvtype.
I løbet af dagen vil vi komme ind på emner som fugt og gulve, skader på trægulve, undergulve, installationsgulve, lægning af storformatfliser og meget mere. Du får viden om gældende regler og retningslinjer inden for faget og bliver rustet til at kunne træffe dine egne valg og finde gode løsninger.

Download program
Læs mere om Gulvdagen 2020 og tilmeld dig her

Få en stand til Gulvdagen
Imellem oplæggene er der rig mulighed for at netværke med kollegaer, samarbejdspartnere og videnspersoner samt se på nye produkter og praktiske løsninger i de opstillede stande. Du kan også selv købe en stand til konferencen, hvor du kan vise dine løsninger og produkter til konferencens besøgende, og komme i kontakt med potentielle kunder og samarbejdspartnere. Som medlem af Gulvbranchen får du 15 procent rabat på køb af stand.

Læs mere om køb af stand her

Dato: 4. maj 2020
Sted: HUSET Middelfart