Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Se billederne fra Gulvbranchens blinklys-event

1070 likes og 38 kommentarer. Så mange reaktioner var der på Gulvbranchens blinklys-event ved DM i Skills 2018. Nu håber branchechefen i Gulvbranchen, at opmærksomheden vil inspirere de unge til at vælge en uddannelse som gulvlægger.

Den 18. og 19. januar var der DM i Skills i Messecenter Herning, hvor forventningsfulde unge dystede om at blive Danmark bedste inden for hver deres fag. Emil Bay Graabeck Jensen, Magnus Olsen og Anders Phillip Gadegaard Aagaard dystede om titlen som Danmarksmester. Det blev Anders, der løb med sejren.

Der var cirka 48.000 besøgende, som så, de unge kæmpe om DM-titlerne. Men det var ikke kun mesterskaberne, der tiltræk de besøgende. Der var nemlig blinklys-event ved Gulvbranchens stand, som involverede messedeltagerne.

Bliklys-fest er et kendt blandt festglade unge mennesker, som med deres farven på deres påklædning signalerer til andre festdeltagere, om de er single (grøn), måske åbne for nye bekendtskaber (gul) eller er i et forhold (rød).

Skal jeg være gulvlækker?
Ved Gulvbranchens blinklys-event kunne tilskuerne modtage en T-shirt med teksten ”Skal jeg være gulvlækker?”. T-shirtene var designet i de tre farvekoder og tilhørende hashtag; #Blinklys #Blinklysmåske #Blinklysglemdet.

For at deltage skulle de unge tage en t-shirt på og i poste en selfie på ”Bliv gulvlægger” – Gulvbranchen uddannelsesside på Facebook. De unge blev ligeledes opfodret til at dele billedet på Instagram med det tilhørende hashtag og #Gulvlækker2018.

1070 likes og 38 kommentarer
Blinklys-eventen var med til at skabe opmærksomhed omkring gulvlæggeruddannelsen i form af flotte billeder på Facebook og Instagram. Det resulterede i ikke mindre end 1070 likes og 38 kommentarer alene på Instagram.

– Jeg er ikke i tvivl om, at Gulvbranchens blinklys-event tiltrækker de unge og dermed skaber opmærksomhed om gulvlæggeruddannelsen. Mit håb er, at de unge får øjnene op for de mange fordele, der er ved faget. Vi uddelte vores folder ’Bliv gulvlægger’, som opsummerer fem gode argumenter for at tage en uddannelse som Gulvlægger. Folderen vil forhåbentligt inspirere nogle af de unge og hjælpe dem og deres forældre med at skabe et overblik over de mange muligheder, der er i branchen, siger branchechef i Gulvbranchen, Anders Hjorth Jensen.


Glade deltagere ved Gulvbranchens blinklys-event, som iførte sig "gulv-lækker" T-shirts med farvekoder.

Se flere billeder på Bliv Gulvlægger

Se flere billeder på Instagram