Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Invitation til demonstration af 3D laserscanning af undergulve tirsdag den 8. maj 2018

Teknologien er nu nået til et punkt, hvor den kan være relevant for gulventreprenøren på større sager med mange kvadratmeter.

Overtagelseskontrol af bygningsdele der arbejdes videre på, er et af gulventreprenørens vigtigste ansvar at få kontrolleret og godkendt og er derfor en vigtig del af kvalitetssikringsmaterialet.

Kontrol af undergulves planhed bliver som oftest udført med den klassiske 2-meter retholt. Denne metode bliver ganske givet aldrig en 100 procent kontrol, hvorfor gulventreprenøren kan løbe ind problemer efterfølgende, hvis gulvet er blevet lagt på et skævt undergulv som smuttede udenom kontrollen med retholtet.

Landinspektør Malte Holm-Christensen og Søren Asbjørn Madsen fra Tvilum Landinspektørfirma A/S kommer og præsenterer en metode til at køre as built analyse af undergulve. Det fungerer ved, at de laserscanner undergulvet og så kører dataene igennem et program, hvor man effektivt kan se planheden efter en virtuel 2-meter retholt, herunder afvigelser der går ud over ± 2 mm pr. 2 meter.

Få en lille forsmag på teknologien med denne video af Tvilum Landinspektørfirma A/S 

 

Tid
Tirsdag den 8. maj 2018 kl. 12.30 – 13.30.

Sted
Dansk Byggeri, Nørre Voldgade 106, 1358 København K.

Pris
Det er gratis at deltage i arrangementet – dog kræves der tilmelding.

Tilmelding
Tilmelding indsendes til Mona Kristensen mok@danskbyggeri.dk senest den 2. maj 2018.

Der kan maksimalt være 40 deltagere, så tilmelding sker efter først til mølle princippet.