Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Gulventreprenørerne drukner i spam

Et hav af portaler med forskellige log-ins, spildtid med at forholde sig til alt projektmaterialet i udbudsfasen og udbudsopdateringer – også irrelevante – efter afgivelse af tilbud. Den slags ineffektivitet i udbudsprocessen og efterfølgende kæmper Gulvbranchen med i det daglige, og det betyder urimeligt høje transaktionsomkostninger, der ikke kan faktureres.

Magasinet Gulv har samlet gulventreprenørernes problemer med udbudsmateriale og -opdateringer. De er listet op neden for med bud på spildtiden i hverdagen fra en større gulventreprenør med meget erfarne beregnere:

For mange portaler med hvert sit log-in
Der findes mere end ti forskellige portaler. Nogle kræver log-in, mens andre ikke gør. Spildtid: Hver gang du logger ind, tager det tid. Nemt 15-30 sekunder bare for at logge ind og yderligere 20-30 sekunder at se filen, slette den eller gemme i relevant mappe. Det kræver log-in, hver gang der kommer opdateringer, og når vi modtager opdateringer på alt – ikke kun gulve. Det bliver til rigtig mange log-ins pr. sag og spildtid hver gang. Løsning: At alle hovedentreprenører anvender ét og samme system, eller at de forskellige systemer er kompatible indbyrdes.


Her kan du læse hele artiklen i den nyeste udgave af Magasinet GULV!