Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Download gratis 2 nye foldere om mangler og hærdeplastgulv

Gulvbranchen holder dig opdateret på fagteknisk materiale. Vi udarbejder og reviderer vejledningsfoldere og skemaer til brug for bygherrer, entreprenører og leverandører. Nu er vi klar med en ny vejledning og en revideret folder, som du kan downloade kvit og frit.

1. Ny folder: Procedure ved reklamation
Procedure ved reklamation er Gulvbranchens nye anbefaling for, hvordan bygherre, entreprenør og leverandør skal forholde sig i forbindelse med behandlingen af klagersager ved eventuelle mangler.

I folderen finder du en række anbefalinger og et standardskema, som du kan bruge, når der opstår mangler i forbindelse med gulvarbejdet. Den nye folder er udviklet, fordi Gulvbranchens medlemmer har efterspurgt guidelines. Det har nemlig afgørende betydning for sagsbehandlingen, om der er tale om en materialefejl eller en monteringsfejl.

– Vi ser alt for ofte, at der mangler vigtige oplysninger om udførelsen, så årsagen tilå fejlen ikke altid havner hos den rigtige part i klagesagen. Med et korrekt udfyldt reklamationsskema har parterne et fornuftigt udgangspunkt og indblik i klagesagen inden den egentlige behandling, siger konsulent for Gulvbranchen, Kim Risgaard Sildorf.
 

Download anbefalinger og skemaet


2. Revideret folder: Hærdeplastgulve
Inden du vælger at lægge et hærdeplastgulv, bør du gøre dig klart, hvilke krav gulvet stiller til byggepladsen og entreprenøren, samt hvad du håndværksmæssigt kan forvente dig af gulvet. Gulvbranchen har revideret folderen ”Forventninger til hærdeplastgulve”, der giver dig gode råd, som du kan tage med i dine overvejelser. Indholdsmæssigt er der kun sket få ændringer.

Gulvbranchen opdaterer løbende sine udgivelser herunder gulvfakta.dk med nyeste viden, materialer osv.

Næste udgivelse, som revideres, bliver vejledningen ”Aftagning af fuldlimede tæpper med tekstile bagsider” fra februar 2011.
 

Download den reviderede folder