Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Uddannelsesløft til gulventreprenører

Giv din virksomhed et ledelsesløft med to gode uddannelsestilbud: Gulvmodulet: Entreprisestyring og Byggeriets Lederuddannelse.

Der er sidste tilmelding til kurset "Gulvmodulet: Entreprisestyring" den 26. juli. Så husk at tilmelde dig inden du går på sommerferie.

Gulvmodulet: Entreprisestyring

Gulvsektionen og Gulvbranchen genudbyder til august 2017 gulvmodulet ”Entreprisestyring”.

Kurset er et todages internatkursus med fokus på entreprisestyring. Indtil nu har 40 gulvfolk fået et efteruddannelsesmæssigt løft på de første fire kurser, som de har bedømt med topkarakterer.

På to dage gennemgår kursisterne hele gulventreprisen fra kontraktforhandling, planlægning, udførelse til aflevering af opgaven. Der er især fokus på de faldgruber, som kan have fatale konsekvenser for den enkelte virksomhed.

Gulvbranchen og Gulvsektionen giver et tilskud på 6.000 kr. Dermed kan du deltage i kurset for kun 3.500 kr. ekskl. moms. Prisen er naturligvis inkl. forplejning, materialer og overnatning.

Du kan allerede nu sikre dig en plads på det næste kursus, som finder sted den 30.-31. august 2017 på Kursuscenter Brogaarden i Middelfart.  

Læs mere om kurset.
Tilmed dig kurset.

Byggeriets Lederuddannelse

Bestyrelserne i Gulvsektionen og Gulvbranchen tilbyder branchens nuværende og kommende ledere et kompetence løft via Byggeriets Lederuddannelse. Målet med efteruddannelsen er at opkvalificere ejere og ledende medarbejdere i virksomhederne, så de sammen med virksomhederne kan skabe bedre resultater i et marked under konstant forandring.

Der starter to nye hold til oktober, et på Københavns Erhvervsakademi KEA i Ballerup og et på International Business Academy IBA i Kolding. 

Kursusforløbet er 2-årigt og koster 45.000 kr. Gulvbranchen og Gulvsektionen yder et tilskud på 10.000 kr. til denne uddannelse, og der vil herudover være mulighed for at søge SUV-godtgørelse og tilskud fra Bygge og Anlægsbranchens Udviklingsfond. 

Læs mere om kurset og tilmelding.

 

NB! Kurserne er forbeholdt medlemmer.