Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Nye ansigter i bestyrelsen for Gulvsektionen

Ved Gulvsektionens generalforsamling blev der valgt et nyt ungt medlem og ny formand til bestyrelsen.

Henning Rasmussen, Jul. Nielsen Entreprise A/S i Frederikshavn, blev valgt som ny formand på Gulvsektionens generalforsamling på Hotel Haraldskær i Vejle den 5. maj. Han er et kendt ansigt branchen, da han har siddet i Gulvsektionens bestyrelse de seneste tre år.

Henning Rasmussen er meget optaget af gulvlæggeruddannelsen og har siddet i det lokale uddannelsesråd i Viborg fra starten. Den nye formand har i de sidste tre år siddet i forretningsudvalget og brancheudvalget. Desuden startede han gulvuddannelsen i Grønland, og nu er den første grønlandske gulvlægger udlært.Henning Rasmussen er udlært gulvlægger fra Gulvskolen i Viborg i 1998,
og har i de sidste 15 år været indehaver af Jul. Nielsen Entreprise.


Den 28-årige Mads Christiansen, Tæppeland Erhverv A/S, er derimod et helt nyt ansigt i Gulvsektionens bestyrelse. Han overtager bestyrelsesposten efter Søren Hougaard Christiansen,Tæppeland Erhverv A/S, som har siddet på posten som næstformand, og har været medlem af Gulvsektionen i mange år. Mads Christiansen er med sine 28 år Gulvsektionens yngste bestyrelsesmedlem.


Henning Rasmussen overtager formandshvervet efter Michael Lund Kristensen, der i de sidste mange år har gjort en kæmpe indsats både i Gulvsektionen og i Dansk Byggeris bestyrelser. Ved genvalget for to år siden, meddelte Michael Lund Kristensen, at det var hans sidste periode i Gulvsektionens bestyrelse. 

Ud over Henning Rasmussen og Mads Christiansen består den nye bestyrelse af Tonny Kruse, Burcharth Gulventreprise A/S og Michael Nielsen, EM. Meyers Eftf. A/S, der ikke var på valg.

Larry Eriksen, Gunnar Svendsen Gulve, og Lars Høi, Garant/Høi Tæpper Rødekro blev genvalgt som henholdsvis 1. og 2. suppleant til bestyrelsen.

På posten som revisor var der nyvalg til Kristian Skriver, P. Rasmussen og Sønner A/S, og som revisorsuppleant blev Mogens Hammelsvang, Hammelsvang A/S genvalgt.Gulvsektionens nye bestyrelse.
Fra venstre mod højre: Mads Christiansen, Henning Rasmussen, Michael Nielsen og Tonny Kruse.Den afgående bestyrelsesformand, Michael Lund Kristensen, og den
afgående næstformand, Søren Hougaard Christiansen, ønsker hinanden
tak for et godt samarbejde.