Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Gulvbranchen præsenterer nyhed til digital kvalitetssikring

På byggeriets årlige IT-messe, der er arrangeret af Dansk Byggeri og BASIT, præsenterer Gulvbranchen et nyt modul til Gulvbranchens digitale værktøj til kvalitetssikring. Det vil gøre hverdagen endnu lettere for GVK-medlemmer.

Hidtil har GVK-medlemmer, der har it-løsninger fra I-Kontrol og Ajour, og både etablerer vådrum og andre typer haft behov for at registrere i to systemer. Men nu sikrer en udvikling af Gulvbranchens Digitale kvalitetssikring, at brugerne også får adgang til kvalitetssikringen direkte fra deres it-løsning, så de kan nøjes med at registrere deres opgaver i et system.

Hidtil har GVK-medlemmer ikke kunne anvende Gulvbranchens digitale Kvalitetssikring til vådrum. Det har betydet, at medlemmerne skulle registrere i to systemer, GVK-portaler og fx I-kontrol eller Ajour. Det er nu fortid, da vi nu har udviklet et nyt GVK-modul til Gulvbranchens digitale Kvalitetssikring, så systemet nu omfatter alle typer af gulvarbejder.


Få en præsentation af GVK-modulet på IT-messen
Gulvbranchens nye løsning kan du få demonstreret på Dansk Byggeris IT-messe, hvor leverandørerne kan give dig detaljerede oplysninger om løsningen og inspiration til, hvilket udbytte du kan få af at hoppe med på it-vognen.

- Vi kan varmt anbefale virksomhederne, at de tilmelder sig messen og bruger lidt tid forinden på at studere programmet og overveje formålet. Så vil der helt sikkert være et udbytte for de fleste virksomheder, siger Martin Profit Jakobsen, der er direktør i BASIT, som har specialiseret sig i at udvikle it-værktøjer til byggebranchen.


Tilmeld dig IT-messen
Messen finder sted både i Taastrup den 7. februar og Århus den 8. februar, og Martin Profit Jakobsen anbefaler, at man afsætter to til tre timer til at besøge messen.

Det er gratis at deltage på IT-messen, men du skal tilmelde dig