Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Nye SBi-krav giver flere GVK’ere

GVK har som følge af Gulvbranchens kampagne fået flere medlemmer. Tilbuddet om at få medlemskabet til halv pris i 2016 har bl.a. fået Garant Tæpper og Gardiner Ribe ApS til at melde sig ind.

Gulvbranchen fører for tiden en kampagne, der oplyser om de skærpede krav som SBi anbefaler for udførsel af vådrum i vinyl. Det har fået flere gulventreprenører til at tilslutte sig GVK – Gulvbranchens Vådrumskontrol, som netop sikrer den uvildige, eksterne kvalitetskontrol som SBi anbefaler. Et af de nye medlemmer er Garant Tæpper og Gardiner Ribe ApS.

- Vi har meldt os ind, fordi vi laver flere og flere vådrum både for private og for erhvervskunder. Netop vådrumsarbejdet er det eneste område, der kræver certificering i vores fag, og jeg er ikke i tvivl om, at der kommer mere og mere efterspørgsel efter kvalitetssikring. Måske bliver det ligefrem et krav. Vi har planer om at bruge tilknytningen til GVK aktivt i vores markedsføring. Det betyder også, at vi kan udstede et certifikat til vores kunder, og det kan holde konkurrenterne ude, siger daglig leder Steffen Jørgensen, Garant Tæpper og Gardiner Ribe ApS.

Gulvbranchen markedsfører GVK i annoncer
Nu får rigtig mange bygherrer, rådgivere, kommuner, boligforeninger og gulventreprenører som led i kampagnen budskabet om, at de gør klogt i at vælge certificerede gulventreprenører tilknyttet GVK til at udføre vådrumsarbejde. Det sker i en annoncekampagne i relevante fagblade som f.eks. Licitationen og Mester Tidende.

16.000 rådgivere, kommuner, boligforeninger, arkitekter og gulventreprenører modtog allerede i december et brev, om fordelene ved at vælge medlemmer af Gulvbranchens Vådrumskontrol (GVK) til vådrumsopgaver. Det skete med udsendelsen af det seneste nummer af magasinet GULV. Baggrunden for Gulvbranchens kampagne er, at SBi i sin nye vådrumsanvisning anbefaler ekstern, uvildig kvalitetskontrol som GVK.
Gratis markedsføringsmaterialer til GVK-medlemmer

GVK-medlemmerne har i februar også modtaget markedsføringsmaterialer, som de selv kan bruge til at fortælle potentielle kunder, at de er tilknyttet en ekstern, uvildig kontrol, er certificerede og specialuddannet gulvlæggere samt med garanti følger BR15. De har dels fået en tilbudsattest, som de kan bruge som dokumentation for GVK-medlemskabet, når de sender tilbud til nye kunder. Dels har de fået et ikon, som de kan bruge både på hjemmesiden, i mail-signaturen, i brochurer og andre markedsføringsmaterialer. Endelig har Vådrumsattesten, som de afleverer til kunden efter endt arbejde, fået et designmæssigt løft.

Meld dig ind nu og få ekstra fordele
Du kan stadig nå at få medlemskabet til nedsat pris – 1. halvår er gratis - og få glæde af markedsføringen. Ligesom du kan få adgang til markedsføringsmaterialerne, som du selv kan bruge.

I hele 2016 markedsfører Gulvbranchen virksomheder tilknyttet GVK i en annoncekampagne i relevante fagblade som f.eks. Licitationen og Mester Tidende.

I 2016 får du som GVK-medlem desuden følgende ekstra fordele:
■ Markedsføringsmateriale til hjemmeside, brevpapir, visitkort, brochurer mv.
■ Pressemateriale til lokale medier i dit lokalområde
■ Smartmail med autosignatur

Kontakt Gulvbranchens sekretariat og meld dig ind