Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Gå ikke glip af ordrer – meld dig ind i Gulvbranchens Vådrumskontrol (GVK)

Både Bygherreforeningen og GVKs nuværende medlemmer forventer, at efterspørgslen vil stige efter gulventreprenører tilknyttet kvalitetssikringskontrollen. Vil du sikre dig ikke at blive valgt fra ved udbudsrunder, er det en god idé at melde dig ind nu. Dels får du medlemskabet til en favorabel pris, og dels vil Gulvbranchen markedsføre GVK i en kampagne i løber året ud.

Efter SBi i sin nye vådrumsanvisning anbefaler bygherrer at benytte gulventreprenører, der er tilsluttet en kvalitetssikringskontrol som GVK, er det blevet endnu mere aktuelt at være med i den eksterne, uvildige ordning. Endnu et vægtigt argument er, at Bygherreforeningen nu vil informere sine medlemmer om SBis anbefaling.

SBis anbefaling gør indtryk på Bygherreforeningen
I det kommende nummer af magasinet GULV kan du læse, at det gør indtryk på Bygherreforeningen, at SBi anbefaler GVK i sin nye vådrumsanvisning. Direktør Henrik Lindved Bang siger: ”Det gør indtryk, når SBi i en anvisning anbefaler håndværkere tilknyttet en kontrolordning. Det må betyde, at SBi anser vådrumsarbejde for at være et særligt risikofyldt område i byggeriet. At de kan se, at der er en reel kvalitetsforskel på at vælge en gulventreprenør, der er underlagt en ekstern, uvildig kontrol, frem for en der ikke er. Og det bør bygherrer og deres rådgivere forholde sig til.”