Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Flere stiller krav om GVK-medlemskab

Både kommuner, private forbrugere, bygherrer og arkitekter er i højere grad begyndt at stille krav til, at gulventreprenører, der udfører vådrum, er tilknyttet Gulvbranchens uvildige kontrol GVK. Det fik Garant Støcbo Esbjerg A/S til at melde sig ind.

Gulvbranchens kampagne for at få gøre bygherrer opmærksomme på fordelene ved at vælge en gulventreprenør, der er med i Gulvbranchens Vådrumskontrol, ser ud for alvor ud til at slå igennem.

Sikkerhed for kvalitetsarbejde

-Vi har på det seneste oplevet, at der både kommuner, byggefirmaer, ingeniører og arkitekter stiller krav om, at vi er underlagt uvildig kontrol. Samtidig har vi netop overtaget Garant i Varde, og dermed er vores vådrumsafdeling forholdsvis stor. Vi laver omkring 60-70 vådrum om året. Så derfor har vi nu meldt os ind i GVK, siger direktør Martin Fyhn, Garant Støcbo Esbjerg A/S, der også forventer, at det vil give flere ordrer på vådrum.

- GVK giver sikkerhed for, at vi monterer vådrummene ordentligt og efter alle gældende regler, siger Martin Fyhn.
Garant Støcbo Esbjerg har 10 svende og 2 – snart 3 – lærlinge. Alle montører har vådrumscertifikat og bliver løbende opdateret om nye materialer og vejledninger. Vådrumsarbejdet udfører virksomheden fortrinsvis i Esbjerg, Ribe og Herning.

- GVK giver kunden sikkerhed for, at vi monterer vådrummene ordentligt og efter alle gældende regler, siger Martin Fyhn.

Private forbrugere efterspørger GVK-medlemmer
Gulvbranchen får nu også direkte forespørgsler fra forbrugere, om hvorvidt konkrete virksomheder er med i GVK.

- Inden jeg får lagt vinyl i mit badeværelse, vil jeg sikre mig, at jeg får en GVK garanteret vinylpålægger, skrev en forbruger til Gulvbranchen i forbindelse med, at hun forespurgte om, hvorvidt 2 konkrete gulvvirksomheder var med i Gulvbranchens Vådrumskontrol.