Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Dansk Byggeris IT-messe viser Gulvbranchens nye kvalitetskontrol

Som den første brancheforening har Gulvbranchen udviklet et digitalt værktøj til kvalitetssikring af gulventrepriser.

IT-værktøjet præsenterer konsulent Torben Hessing-Olsen fra Gulvbranchen på Dansk Byggeris IT-messe, der afholdes 3 steder i landet.
På messen kan du får en demo og ved selvsyn se, hvor nemt og ukompliceret det er at udføre kvalitetssikring digitalt.

Forbilledlig løsning
På bare et halvt år har Gulvbranchen i samarbejde med BASIT udviklet værktøjet, der omfatter standarden for normer og tolerancer inden for kvalitetssikring i branchen.
-Gulvbranchen er en frontløber med udviklingen af den digitale kvalitetssikring. Det er en hel moderne og fremtidssikret måde at håndtere data på, som ingen andre brancheorganisation har gjort før. Det er forbilledligt og en god service for medlemmerne, som vi tror, er fremtiden også for andre sektioner i Dansk Byggeri, siger Martin Profit Jakobsen, administrerende direktør for Basit.

Tilsagn fra tre it-leverandører
Tre IT-leverandører, der alle fokuserer på kvalitetssikring, ikontrol, Ajour og Dalux har alle givet tilsagn om, at de vil implementere Gulvbranchens løsning i deres systemer. Det vil de demonstrere på messen.
-Det er vores opgave i 2016 at finde andre IT-leverandører med fokus på kvalitetssikring, men også med f.eks. tidsregistrering til også at tilbyde kvalitetssikringen fra Gulvbranchen, siger Martin Profit Jakobsen.
På messen deltager 25 IT-udbydere med løsninger til bygge- og anlægsbranchen. Ud over stande kan du lade dig inspirere af indlæg fra udstillerne.

Tilmeld dig IT-messen
IT-messen henvender sig til medlemmer af Dansk Byggeri, som gerne vil i gang med at bruge IT og ikke ved, hvor de skal starte, og hvilke muligheder der er. Og til medlemmer, der bruger IT til de fleste eller mange processer i dag, men som gerne vil holde sig opdateret på markedet og se, om der er nogle smartere eller nye måder at gøre det på.
Det er 5. gang Dansk Byggeri afholder IT-messen. 

Messen afholdes 3 steder i år:

9. februar i Taastrup
10. februar i Middelfart
11. februar i Aarhus