Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Vær med i test af Gulvbranchens digitale Kvalitetssikring

Er du på udkig efter et nyt IT-værktøj til kvalitetssikring? Så meld dig til en beta-test, der bliver sat i gang i efteråret 2015 i samarbejde med nøje udvalgte IT-leverandører!

Gulvbranchen har udviklet og digitaliseret hele processen omkring kvalitetssikringen. Helt konkret har vi samlet alle relevante kvalitetsaktiviteter i forbindelse med din kvalitetssikring i en database, som nu gøres tilgængelig for vores medlemmer i samarbejde med IT-leverandørerne.

Gulvbranchen udvælger i første omgang 5 IT-leverandører til at gennemføre beta-testen. Efterfølgende får markedets øvrige seriøse IT-leverandører ligeledes adgang til Gulvbranchens Kvalitetssikring, hvilket vil ske primo 2016.

Fordele ved Gulvbranchens Kvalitetssikring
Med Gulvbranchens Kvalitetssikring sætter gulventreprenørerne i fællesskab standarden for kvalitetssikring og dokumentation. Det betyder, at du ikke længere skal bekymre dig om at få indtastet måle- og kontrolaktiviteter, når I påbegynder jeres kvalitetssikringsarbejde. Med Gulvbranchens egen løsning arbejder alle efter de samme normer. På den måde er I sikret at jeres kvalitetssikringsløsning altid lever op til standarden.

Det gør det nemmere for din virksomhed, at følge med udviklingen!
Du har sikkert allerede hentet en masse kvalitetssikringsinformation, fx hos Dansk Byggeri. Fremover slipper du for at finde tolerancer og normer og selv indtaste dem. Med Gulvbranchens Kvalitetssikring kan informationerne hentes direkte af IT-leverandørerne, og derved sparer du en masse tid på at holde jeres IT-system opdateret med data. Dette bliver fremover håndteret af Gulvbranchen.

Hvad indeholder Gulvbranchens Kvalitetssikring?
Gulvbranchens kvalitetssikring indeholder et komplet datasæt som omfatter:

Kontrolaktiviteter, Acceptkriterier, Kontroltidspunkter, Kontrolmetoder, Kontrolomfang samt Kontrolbeskrivelser.

Alt sammen beskrevet inden for alle gulvtyper og sat sammen til standard kontrolplaner.

Hvordan kommer du med på vognen?
Skynd dig at tilmeld dig til projektet, da der i første omgang er plads til max. 10 medlemsvirksomheder og vi laver tilmeldingerne efter ’først til mølle’ princippet.

Er du interesseret i at deltage, så send en mail til Branchechef Anders Hjorth Jensen: aje@danskbyggeri.dk

Du skal kun deltage, hvis du i forvejen arbejder med eller overvejer at indkøbe et IT-værktøj til kvalitetssikring.

Som deltager bedes du efter pilotfasen om at svare på en række spørgsmål, så vi kan optimere Gulvbranchen Kvalitetssikring. Du skal bl.a. være villig til at drøfte funktionalitet omkring Gulvbranchens Kvalitetssikring med IT-leverandøren.

Hvor mange brugere og hvor lang tid?
Du kan deltage med op til 5 brugere i pilotfasen. Pilotfasen tager ca. 3 mdr. fra din virksomhed er kommet i gang med at bruge Kvalitetssikrings-værktøjet.