Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Gulventreprenører får et forretningsmæssigt løft

”Vi ønsker at skabe vækst, større indtjening og opkvalificere vores medlemmer i et marked, der er under konstant forandring, siger Anders Hjorth Jensen, chef for Gulvbranchen, om baggrunden for Gulvbranchen og Gulvsektionen i Dansk Byggeri nu giver gulventreprenørerne et kompetencemæssigt løft.

De første 23 har været på kursus
23 ledende medarbejdere og ejere har været igennem de 2 første kurser i entreprisestyring, som Gulvbranchen og Gulvsektionen har udviklet specielt, så det tager fat i netop de udfordringer, som gulventreprenørerne har i det det daglige. Gulvmodulet i entreprisestyring, som kurset kaldes, er det første af en række tema-kurser, som de 2 foreninger vil udvikle målrettet til gulventreprenørerne. I de kommende år vil gulventreprenørerne også få tilbudt lignende Gulvmoduler i f.eks. kvalitetssikring og virksomhedsudvikling.

Har lært at optimere arbejdet på byggepladsen bedre
”Kursets indhold er lige præcis det, som jeg arbejder med, så jeg kommer klart til at bruge det i hverdagen. Det er yderst relevant.  Jeg tror, at jeg med dette kursus bliver endnu bedre til at koordinere tiden og optimere arbejdet på byggepladsen, og i sidste ende betyder det mere indtjening til min virksomhed. F.eks. har jeg lært, hvor vigtigt det er at gennemgå hele entreprisen på et opstartsmøde, så alle er fuldt informeret om forløbet,” siger Edmund Jørgensen, 37, der er uddannet gulvlægger men i de seneste to år har arbejdet som projektleder hos Garant Brich Tæpper A/S i Holstebro.

Fokus på faldgruber ved entreprisestyring
Undervisningen i Entreprisestyring tager netop fat i typiske udfordringer og faldgruber fra start til slut i en gulventreprise. Kurset er bygget op med teori, cases og opgaver, som ligner gulventreprenørens dagligdag. På de 2 kursusdage er deltagerne igennem alle gulventreprisens faser.

Nyt kursus i 2015 med tilskud
Bag katederet står chefkonsulent Flemming Grangaard og konsulent Torben Hessing-Olsen, begge Dansk Byggeri, og de scorede topkarakterer på de første kurser:

”God kompetent undervisning med gode realistiske cases. Supergodt, tungt materiale fremvises underholdende og let forståeligt. Dygtige og velforberedte. Fremragende, lød bedømmelsen.”

Gulvbranchen og Gulvsektionen giver et tilskud på 5.000 kr. for hver enkelt deltager, så egenbetalingen kun er 3.500 kroner.

Meld dig til
Du kan melde dig til på kurset, der finder sted 11. og 12. marts 2015 på Brogaarden i Middelfart.

Klik her for at tilmelde dig (var link til 15224)