Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Nyhedsarkiv

  14-04-2021

  Gulvbranchen søger syns- og skønsmænd

  Gulvbranchen ønsker at øge korpset af syns- og skønsmænd. Hvervet kræver både faglige kvalifikationer og særlige personlige egenskaber. Læs her, hvad en af gulvfagets syns- og skønsmænd siger om jobbet

  14-04-2021

  Bliv medlem af DI Lærepladsfællesskabet - helt gratis

  Er du medlem af DI, og uddanner du og din virksomhed lærlinge og elever, har du nu mulighed for at blive medlem af DI Lærepladsfællesskabet – helt gratis.

  14-04-2021

  Nye svende

  Umiddelbart før påske fik et hold gulvlæggerlærlinge deres svendebrev.

  14-04-2021

  Sammen bør vi blive bedre til at drive forretning

  På medlemsbesøg rundt om i landet, er vi kommet til Odense, hvor vi besøger Dan Johansen, der driver virksomheden LH-gulve A/S.

  14-04-2021

  Rart at have en stærk aktør i ryggen

  Vi besøger Michael Dons fra DR Gulve i fodboldbyen Silkeborg. Men Michael er ikke fan af byens lokale hold men er derimod inkarneret Brøndbyfan. Når talen falder på de blå-gule og på gulvbranchen, stiger engagementet.

  14-04-2021

  Flere går gulvvejen

  Flere unge har valgt at tage en uddannelse som gulvlægger i 2020. Gulvbranchen har kørt en kampagne på Facebook, der skal inspirere endnu flere unge til at uddanne sig som gulvlægger.

  01-03-2021

  Vigtigt at brande branchen over for de unge

  På turen rundt til Gulvbranchens medlemmer er vi kommet til Garant Røde Kro, hvor vi møder Lars Høi, der ejer butikkerne i Kolding, Aabenraa og Haderslev sammen med sin bror. I fritiden sejler Lars gerne ture rundt til de danske øer og bor her på motorbåden. Desuden interesserer han sig for gamle biler -blandt andet af mærket Mustang.

  01-03-2021

  Ønsker mere digitalisering af foreningen

  På næste stop på turen rundt til Gulvbranchens medlemmer, er vi kommet på besøg hos Hammelsvang i udkanten af Aarhus. Her møder vi en af Gulvbranchens kendte ansigter – Mogens Hammelsvang, der i fritiden går på jagt både her i landet og udenlands.

  01-03-2021

  Tilmeld dig SMV Dagen

  SMV DAGEN den 10. marts er DI's årlige konference dedikeret til Danmarks små og mellemstore virksomheder. Den sendes i år live i et nyt digitalt format. Deltagelse er gratis.

  01-02-2021

  Nabostøj skyldes sjældent dårlige naboer

  Ny hvidbog konkluderer, at det er bygningens opbygning og tilstand, der bærer skylden for støjen, snarere end naboernes manglende hensyn