Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Nyhedsarkiv

  21-01-2021

  Vinylgulv skaber sammenhæng og identitet i markant campus-bygning

  Bartholin-komplekset i Aarhus Universitets campusområde renoveres med lyse vinylgulve som central identitetsbærer

  20-01-2021

  Håb om fælles genbrugsløsning

  I bæredygtighedens navn jagter leverandører af tæppefliser til gulvbranchen en løsning på at genbruge PA6-garn i produktionen af nye tæppefliser eller til produktion af tøj. Carsten Wind fra Fletco Carpets A/S, der også sidder i Gulvbranchens bestyrelse, håber, at branchen kan finde en fælles løsning i fremtiden

  15-12-2020

  Vil gøre gulvfaget mere attraktivt for unge

  Chefen for Gulvbranchen Claus Christian Jensen er ankommet til Garant Skive, hvor han møder Klavs Brich, der driver butikken, der ligger som et flot udstillingsvindue i en rundkørsel i byens centrale handelscentrum.

  15-12-2020

  Her brænder de for at give skoletrætte unge en chance

  Chefen for Gulvbranchen Claus Christian Jensen er kørt på medlemsbesøg hos KD Gulve A/S. Virksomheden ejes af de to svogre Claus Frandsen og Jan Dalsgård og ligger i idylliske omgivelser ikke langt fra Roskilde Fjord.

  12-11-2020

  Nyudklækkede gulvlæggersvende fra Gulvskolen

  19 nye gulvlæggersvende er i september blevet udlært fra Gulvskolen på Mercantec i Viborg.

  30-10-2020

  Flere årsager til at melde sig ind i Gulvbranchen

  Gulvbranchen har siden sammenlægningen med DI for to måneder siden kunne byde velkommen til fem nye gulvfirmaer. En rundringning til de nye medlemmer viser, at netop sammenlægningen, Byg Garanti-ordningen samt fagteknisk og juridisk rådgivning er nogle af de vigtigste årsager til, at de har meldt sig ind.

  30-10-2020

  Stor interesse for at blive gulvlægger

  24 unge mennesker starter i november en uddannelse som gulvlægger på Gulvskolen i Viborg. Det er et af skolens store hold. Succesen skyldes en intensiv indsats fra skolens praktikpladskonsulent, der alene i år har hjulpet gulvvirksomhederne med at tegne 67 nye kontrakter med de unge, så de på forhånd er sikret en læreplads.

  30-10-2020

  Søger medlemmer til nyt udvalg

  Gulvbranchens bestyrelse besluttede på sit møde i juni at nedsætte Fagteknisk udvalg for støbte undergulve for at organisere den fagtekniske viden om støbte undergulve organiseret på Gulvfakta.dk. Beslutningen blev truffet, efter flere medlemmer havde udtrykt ønske om, at det ville være hensigtsmæssigt i at samle viden om støbte undergulve ét sted.

  08-10-2020

  Aflyst! Gå hjem-møder

  Grundet Covid19 og de seneste restriktioner ser vi os nødsaget til at annullere de to planlagte gå-hjem-møder den 27. og 28. oktober 2020.

  07-10-2020

  Gulvfaktas nye nyhedsbrev - få de seneste opdateringer på mail

  Som noget nyt har du nu mulighed for at tilmelde dig Gulvfaktas nyhedsbrev, der holder dig orienteret om de seneste ændringer på gulvfakta.dk