Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

September

  17-09-2018

  Leder: Tag et socialt, fagligt og menneskeligt ansvar

  I dette nyhedsbrev kan du læse historien om KD Gulve i Roskilde, der tager et prisværdigt ansvar for unge mennesker, der er skoletrætte.

  17-09-2018

  Blev tilknyttet GVK efter krav fra bygherre

  Carl-E. Henriksen ApS i Give ved Billund er et af ti nye medlemmer af den uvildige kvalitetskontrol GVK. Offentlige bygherrer kræver, at gulvvirksomheder er tilknyttet GVK, hvis de skal vinde udbud med vådrum.

  17-09-2018

  Her får unge en ny chance

  Hos KD Gulve i Roskilde banker et varmt hjerte for skoletrætte unge, der ikke har den store motivation på skolebænken. Det skyldes, at den ene indehaver af virksomheden selv havde det svært i folkeskolen og fik chancen for at finde en levevej i gulvfaget.

  17-09-2018

  Hjælp til skoletrætte elever

  KD Gulve i Roskilde har et samarbejde med Hedegårdenes Skole om, at skoletrætte elever i 7.-9. klasse kan komme i virksomhedspraktik hos dem. Dehan på 16 har netop sluttet sin praktikplads, som har givet ham lysten til at få en uddannelse som gulvlægger.

  17-09-2018

  Opråb fra Gulvbranchen

  Urealistiske tidsplaner, manglende respekt og for optimistiske priser er efter Gulvbranchens vurdering væsentlige årsager til frustrationerne i byggeriet.

  17-09-2018

  Følg Emils træning op til EuroSkills

  Gulvlæggerlærling Emil Bay Graabeck Jensen fra DR Gulve i Silkeborg repræsenterer gulvfaget ved EuroSkills den 26.-28. september 2018 i Budapest. Han er i øjeblikket i fuld gang med træningen til mesterskabet på Mercantec i Viborg. Du kan følge Emils træning og selve mesterskabet på Gulvbranchens Facebook-side.

  17-09-2018

  Videoindslag: Lærlinge i konkurs revet væk på 14 dage

  15 lærlinge stod uden læreplads, da et af landets største gulvfirmaer, Gulventreprise Danmark A/S, gik konkurs den 16. august. 14 dage efter havde seks ud af syv gulvlæggerlærlinge hos gulvafdelingen i Kolding, Burcharth Gulventreprise A/S, fået ny arbejdsplads. Mens syv ud af otte lærlinge fra P. Rasmussen + Sønner A/S i Brøndby også har fået ny læreplads.

  17-09-2018

  Magasinet GULV på gaden

  Det nye nummer af magasinet GULV er på gaden. God læselyst.