Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

April

  11-04-2018

  Leder

  Foråret er endelig begyndt at kigge frem og måske det giver et ekstra håndfuld energi til de mange projekter, der står for døren. Branchechefen er positiv over nye tiltag, der tager hånd om manglen på kvalificeret arbejdskraft og håber, at det kan hjælpe til, at vi får uddannet endnu flere dygtige gulvlæggere.

  09-04-2018

  Læs hvorfor gulventreprenører rammes hårdt ved forsinkelser

  En presset, urealistisk tidsplan og manglende respekt fra andre håndværkere. Det er ofte hverdagen, når gulventreprenøren kommer ind til sidst i byggeprocessen. Og det skaber uhyrlige forhold for gulventreprenørerne, mener branchechef, Anders Hjorth Jensen.

  09-04-2018

  Se filmen og opdag hvad Praktikplads-AUB betyder for din virksomhed

  Der er brug for flere praktikpladser for, at virksomheder i bygge- og anlægsbranchen kan ansætte de faglærte medarbejdere, der er behov for. Derfor gør regeringen og arbejdsmarkedets parter nu brug af både pisk og gulerod i form af Praktikplads-AUB.

  09-04-2018

  Sådan kan du hjælpe en flygtning i job og få 40.000 kr.

  I en tid hvor mangel på arbejdskraft står højt på dagsorden, vil Gulvsektionens bestyrelse sammen med Dansk Byggeri tilbyde et skræddersyet forløb til medlemmer, der vil ansætte en flygtning. Det kan give flygtninge mulig for at tage en uddannelse.

  09-04-2018

  Læs om nyt fra GVK

  Syv nye entreprenørmedlemmer og en større omlægning af GVK-Portalen – der sker hele tiden forandringer hos GVK.

  27-03-2018

  Download gratis 2 nye foldere om mangler og hærdeplastgulv

  Gulvbranchen holder dig opdateret på fagteknisk materiale. Vi udarbejder og reviderer vejledningsfoldere og skemaer til brug for bygherrer, entreprenører og leverandører. Nu er vi klar med en ny vejledning og en revideret folder, som du kan downloade kvit og frit.

  25-03-2018

  Tilmed dig Dansk Byggeris Årsdag 2018 allerede nu

  Dansk Byggeri holder årsdag den 24. april 2018 med temaet; En verden i forandring - er der plads til bæredygtighed? Her kan du høre oplæg fra blandt andre statsminister Lars Løkke Rasmussen, formand for Socialdemokratiet Mette Frederiksen og mange andre.