Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Nyhedsbrev - April 2015

  15-04-2015

  Nye dagsordener for Gulvbranchen

  Det er sæson for generalforsamlinger, og det har også været store mødedag for Gulvbranchen og Gulvsektionen, idet foreningernes ordinære generalforsamlinger blev afviklet i slutningen af marts.

  15-04-2015

  Formændenes beretninger

  Flere lærlinge - Formanden for Gulvsektionen Michael Lund Kristensen opfordrede i sin beretning medlemmerne til at tage flere lærlinge. I de kommende år bliver der brug for flere gulvlæggere. Mange går på pension og en del søger over i andre fag. Hvis for få gulvlæggere bliver uddannet vil det medføre et lønpres, advarede han.

  15-04-2015

  Fagtekniske Udvalg for Trægulve genopstår

  Gulvbranchen har vedtaget at genoplive det fagtekniske udvalg for trægulve, som blev nedlagt for seks år siden.

  15-04-2015

  Gulvsektionens bestyrelse udvidet

  På Gulvsektionens generalforsamling den 20. marts på Hotel Sinatur ved Nyborg blev formanden, Michael L. Kristensen, BT Gulve, genvalgt for de kommende to år.

  15-04-2015

  Gulvbranchens bestyrelse genvalgt

  På Gulvbranchens generalforsamling blev næstformanden Christian Iversen, Forbo A/S, genvalgt.

  15-04-2015

  Rettelse: Forkert dato for kursus for vådrumsansvarlige

  Det fremgik fejlagtigt af kursuskalenderen i magasinet Gulv, at der holdes GVK Opdateringskurser for vådrumsansvarlige den 15. og 21. april.

  14-04-2015

  Maskekrav ved trådfugning er nu en realitet

  Der er nu indført maskekrav ved trådfugning af linoleum og andre elastiske gulvmaterialer. Branchearbejdsmiljørådet for Bygge og Anlæg (BAR) udgav den 18. marts et faktaark med reglerne. Her kan du også se, hvornår maskekravet er undtaget. Gulvbranchen opfordrer sine medlemmer til at dele viden med hinanden, når de oplever, hvordan Arbejdstilsynet håndhæver kravet på byggepladserne.

  14-04-2015

  Gulvuddannelsen udvidet med 4 uger

  Undervisningsministeriet har besluttet at udvide antallet af skoleuger på gulvspecialets hovedforløb udvides fra 26 til 30 uger. Det sker efter ansøgning fra Det faglige Udvalg for Træfagenes Byggeuddannelser (tømrer, gulv og tække) samt indstilling fra Lokale Uddannelsesudvalg (LUU) og Brancheudvalget

  14-04-2015

  Forventer øget efterspørgsel på GVK-virksomheder

  Gulvbranchen forventer en øget efterspørgsel efter GVK-virksomheder, når SBi i maj måned forventes at komme med en ny anvisning, som anbefaler leverandører, der er medlem af en kvalitetssikringsordning. Derfor vedtog medlemmerne på årsmødet for Gulvbranchens Vådrumskontrol på Signatur Hotel Storebælt et øget kontingent, der skal bruges til at øge medlemstallet.