Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Nyheder

  27-03-2018

  Gulvlærlinge får gratis kokkemad hver dag på kollegie

  Bløde sofaer, seje computerspil, store fladskærme, bordfodbold, billardborde, bordtennis, udflugter, fitnessmaskiner og ikke mindst mad tilberedt af kokke venter gulvlæggereleverne på H.C. Andersen Kollegiet i Viborg. Og måske møder du også en ven for livet.

  27-03-2018

  Download gratis 2 nye foldere om mangler og hærdeplastgulv

  Gulvbranchen holder dig opdateret på fagteknisk materiale. Vi udarbejder og reviderer vejledningsfoldere og skemaer til brug for bygherrer, entreprenører og leverandører. Nu er vi klar med en ny vejledning og en revideret folder, som du kan downloade kvit og frit.

  20-03-2018

  Se billederne fra Gulvbranchens blinklys-event

  1070 likes og 38 kommentarer. Så mange reaktioner var der på Gulvbranchens blinklys-event ved DM i Skills 2018. Nu håber branchechefen i Gulvbranchen, at opmærksomheden vil inspirere de unge til at vælge en uddannelse som gulvlægger.

  06-03-2018

  Gulventreprenører hårdt ramt ved forsinkelser

  En presset, urealistisk tidsplan og manglende respekt fra andre håndværkere. Det er ofte hverdagen, når gulventreprenøren kommer ind til sidst i byggeprocessen

  06-03-2018

  Nyt nummer af magasinet GULV!

  I det nyeste nummer af magasinet GULV! kan du blandt andet læse om gulventreprenører, som bliver hårdt ramt ved forsinkelser, Anders der er Danmarks bedste gulvlægger og om fleksibelt betongulve i råt look.

  05-02-2018

  Kom til fyraftensmøde

  Som medlem af Gulvbranchen kan du tilmelde dig et eller flere af Gulvbranchens fyraftensmøder.

  26-01-2018

  Moms, bogføring og regnskab… hvordan er det nu?

  Har du som selvstændig overblik over, hvad du kan trække fra i SKAT? Hvis ikke så er der hjælp at hente lige her.

  08-01-2018

  Tjen penge på at tage en lærling

  Gulvbranchen i Dansk Byggeri hører ofte fra medlemmerne, at det er dyrt at tage en gulvlæggerlærling. Men det er en myte. Dansk Byggeris uddannelsesafdeling har udviklet en lærlinge-beregner, hvor du sort på hvidt kan se, at det er en god forretning.

  08-01-2018

  NEXT lukker gulvuddannelsen

  NEXT (Københavns Tekniske Skole) besluttede midt i december at nedlægge gulvuddannelsen i Glostrup. Skolen fortsætter uændret, indtil de i samarbejde med Mercantec i Viborg har fundet en god og glidende overgang for både nuværende og kommende elever

  08-01-2018

  DM i Skills 2018

  Der er DM i Skills i Messecenter Herning den 18. og 19. januar. Her vil fire unge gulvlæggere kæmpe om danmarksmesterskabet, og vinderen får en billet videre til efterårets EM i Skills i Budapest.