Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Nyheder

  17-12-2018

  Fem deltagere klar til DM i Skills

  De fem deltagere, der skal dyste til DM i Skills, blev fundet ved udtagelseskonkurrencen den 31. oktober til 1. november.

  28-11-2018

  Ny GVK-folder til bygherrer og rådgivere

  Gulvbranchen er netop startet en ny kampagne, der skal få flere bygherrer og rådgivere til at vælge et medlem af Gulvbranchens Vådrumskontrol (GVK). Det gælder, når opgaven går ud på at udføre et vådrum. Dvs. rum, hvor der er et gulvafløb fx badeværelser, omklædningsrum, storkøkkener og laboratorier.

  28-11-2018

  Nyt fra Gulvfakta

  Gulvfakta har opdateret, revideret og tilføjet ny information til Gulvfakta.dk. Du kan læse mere om ændringerne her.

  26-11-2018

  Urimeligt at små entreprenører er bank for bygherre

  Branchechef Anders Hjorth Jensen mener, at det er urimeligt, at små entreprenører tvinges til at acceptere op til tre måneders betalingsfrist, når de fakturerer bygherrer og rådgiver for gulventreprisen. Læs debatindlægget, der har været bragt i Licitationen.

  24-10-2018

  Nye svende

  Et nyt hold gulvlæggere er blevet udklækket på Mercantec i Viborg. Se billede af de nye svende her.

  17-09-2018

  Blev tilknyttet GVK efter krav fra bygherre

  Carl-E. Henriksen ApS i Give ved Billund er et af ti nye medlemmer af den uvildige kvalitetskontrol GVK. Offentlige bygherrer kræver, at gulvvirksomheder er tilknyttet GVK, hvis de skal vinde udbud med vådrum.

  17-09-2018

  Her får unge en ny chance

  Hos KD Gulve i Roskilde banker et varmt hjerte for skoletrætte unge, der ikke har den store motivation på skolebænken. Det skyldes, at den ene indehaver af virksomheden selv havde det svært i folkeskolen og fik chancen for at finde en levevej i gulvfaget.

  17-09-2018

  Hjælp til skoletrætte elever

  KD Gulve i Roskilde har et samarbejde med Hedegårdenes Skole om, at skoletrætte elever i 7.-9. klasse kan komme i virksomhedspraktik hos dem. Dehan på 16 har netop sluttet sin praktikplads, som har givet ham lysten til at få en uddannelse som gulvlægger.

  17-09-2018

  Videoindslag: Lærlinge i konkurs revet væk på 14 dage

  15 lærlinge stod uden læreplads, da et af landets største gulvfirmaer, Gulventreprise Danmark A/S, gik konkurs den 16. august. 14 dage efter havde seks ud af syv gulvlæggerlærlinge hos gulvafdelingen i Kolding, Burcharth Gulventreprise A/S, fået ny arbejdsplads. Mens syv ud af otte lærlinge fra P. Rasmussen + Sønner A/S i Brøndby også har fået ny læreplads.

  06-08-2018

  Ny undersøgelse: Magasinet Gulv giver værdi

  I en ny undersøgelse rangerer Gulvbranchens og Gulvsektionens medlemmer magasinet Gulv højt. Det er det tredjevigtigste medie. For leverandørmedierne er magasinet den vigtigste kommunikationskanal.