Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Nyheder

  26-01-2018

  Moms, bogføring og regnskab… hvordan er det nu?

  Har du som selvstændig overblik over, hvad du kan trække fra i SKAT? Hvis ikke så er der hjælp at hente lige her.

  08-01-2018

  Tjen penge på at tage en lærling

  Gulvbranchen i Dansk Byggeri hører ofte fra medlemmerne, at det er dyrt at tage en gulvlæggerlærling. Men det er en myte. Dansk Byggeris uddannelsesafdeling har udviklet en lærlinge-beregner, hvor du sort på hvidt kan se, at det er en god forretning.

  08-01-2018

  NEXT lukker gulvuddannelsen

  NEXT (Københavns Tekniske Skole) besluttede midt i december at nedlægge gulvuddannelsen i Glostrup. Skolen fortsætter uændret, indtil de i samarbejde med Mercantec i Viborg har fundet en god og glidende overgang for både nuværende og kommende elever

  08-01-2018

  DM i Skills 2018

  Der er DM i Skills i Messecenter Herning den 18. og 19. januar. Her vil fire unge gulvlæggere kæmpe om danmarksmesterskabet, og vinderen får en billet videre til efterårets EM i Skills i Budapest.

  08-01-2018

  Foretrækker selv at lære sine svende op

  Allan Olesen Gulvbelægning i Herfølge tager lærlinge både for selv at ansætte dem som svende efter endt uddannelse og for at tage et medansvar for gulvlæggerfaget.

  08-01-2018

  Større bøder for brud på persondata-regler

  I maj 2018 træder nye regler om beskyttelse af persondata i kraft.

  08-01-2018

  Giv os din mening og vind en iPad!

  Gulvbranchen og Gulvsektionen har iværksat en undersøgelse, der skal give input til, hvad medlemmerne og interessenter forventer af foreningerne. Det er marketing- og kommunikationsbureauet HEARTBALL, der indsamler data.

  21-12-2017

  Arbejdsgiveren: Viljen til at yde er vigtigst

  For arbejdsgiveren er det blevet en svær øvelse at rekruttere. Særlig vanskeligt er det at finde de rigtige mennesker, der har den rette indstilling, lysten og viljen til at gå gulvvejen

  05-12-2017

  Hvad lærlinge forventer af arbejdsgiveren

  Respekt, fairness og et godt sammenhold. Det forventer tre gulvlæggerlærlinge på de to gulvskoler NEXT og Mercantec, at en arbejdsgiver leverer

  27-11-2017

  Kristian er en af de eftertragtede gulvlærlinge

  Kristian Broe Jensen, 30, fra A.I. Gulve i Risskov ved Århus, er gulvlæggerlærling og er færdigudlært fra Mercantec i Viborg i starten af 2019. Kristian er en af de eftertragtede unge, som er med til at sikre fagets overlevelse.