Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Nyheder

  17-09-2018

  Videoindslag: Lærlinge i konkurs revet væk på 14 dage

  15 lærlinge stod uden læreplads, da et af landets største gulvfirmaer, Gulventreprise Danmark A/S, gik konkurs den 16. august. 14 dage efter havde seks ud af syv gulvlæggerlærlinge hos gulvafdelingen i Kolding, Burcharth Gulventreprise A/S, fået ny arbejdsplads. Mens syv ud af otte lærlinge fra P. Rasmussen + Sønner A/S i Brøndby også har fået ny læreplads.

  06-08-2018

  Ny undersøgelse: Magasinet Gulv giver værdi

  I en ny undersøgelse rangerer Gulvbranchens og Gulvsektionens medlemmer magasinet Gulv højt. Det er det tredjevigtigste medie. For leverandørmedierne er magasinet den vigtigste kommunikationskanal.

  11-07-2018

  Dejligt at komme lidt hjemmefra

  Lasse Nielsen Lundorf tog grunduddannelsen og første hovedforløb på Next. Nu har han taget turen fra København til Mercantec i Viborg, hvor han er i gang med andet hovedforløb. Han er glad for luftforandringen og undervisningen i det jyske.

  03-07-2018

  Liv og glade dage på gulvskolen i Viborg

  Gulvlæggereleverne fra Next har fået et kulturchok på Mercantec. Ikke alene skal de en tur til Jylland. De har også fået større krav i undervisningen på gulvskolen i Viborg. Begge dele har de taget positivt imod.

  07-05-2018

  Årets Gulvmand giver gerne andre en hånd

  Bo Rasmussen, indehaver af Garant Nykøbing A/S i, blev udnævnt til Årets Gulvmand 2017 på Gulvbranchens generalforsamling.

  07-05-2018

  Ny formand for Gulvbranchen

  Michael Lund Kristensen, BT Gulve A/S, vender tilbage som ny formand for Gulvbranchen. Han blev valgt på Gulvbranchens generalforsamling forleden på Sinatur Frederiksdal. Også i Gulvsektionen var der nyvalg til bestyrelsen.

  03-05-2018

  Læs og download Gulvbranchens og Gulvsektionens årsberetning 2017

  Bliv opdateret på årsberetningen. Den seneste årsberetning for Gulvbranchen og Gulvsektionen er klar nu.

  25-04-2018

  Invitation til demonstration af 3D laserscanning af undergulve tirsdag den 8. maj 2018

  Teknologien er nu nået til et punkt, hvor den kan være relevant for gulventreprenøren på større sager med mange kvadratmeter.

  09-04-2018

  Se filmen og opdag hvad Praktikplads-AUB betyder for din virksomhed

  Der er brug for flere praktikpladser for, at virksomheder i bygge- og anlægsbranchen kan ansætte de faglærte medarbejdere, der er behov for. Derfor gør regeringen og arbejdsmarkedets parter nu brug af både pisk og gulerod i form af Praktikplads-AUB.

  09-04-2018

  Sådan kan du hjælpe en flygtning i job og få 40.000 kr.

  I en tid hvor mangel på arbejdskraft står højt på dagsorden, vil Gulvsektionens bestyrelse sammen med Dansk Byggeri tilbyde et skræddersyet forløb til medlemmer, der vil ansætte en flygtning. Det kan give flygtninge mulig for at tage en uddannelse.