Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Nyheder

  24-10-2018

  Nye svende

  Et nyt hold gulvlæggere er blevet udklækket på Mercantec i Viborg. Se billede af de nye svende her.

  17-09-2018

  Blev tilknyttet GVK efter krav fra bygherre

  Carl-E. Henriksen ApS i Give ved Billund er et af ti nye medlemmer af den uvildige kvalitetskontrol GVK. Offentlige bygherrer kræver, at gulvvirksomheder er tilknyttet GVK, hvis de skal vinde udbud med vådrum.

  17-09-2018

  Her får unge en ny chance

  Hos KD Gulve i Roskilde banker et varmt hjerte for skoletrætte unge, der ikke har den store motivation på skolebænken. Det skyldes, at den ene indehaver af virksomheden selv havde det svært i folkeskolen og fik chancen for at finde en levevej i gulvfaget.

  17-09-2018

  Hjælp til skoletrætte elever

  KD Gulve i Roskilde har et samarbejde med Hedegårdenes Skole om, at skoletrætte elever i 7.-9. klasse kan komme i virksomhedspraktik hos dem. Dehan på 16 har netop sluttet sin praktikplads, som har givet ham lysten til at få en uddannelse som gulvlægger.

  17-09-2018

  Videoindslag: Lærlinge i konkurs revet væk på 14 dage

  15 lærlinge stod uden læreplads, da et af landets største gulvfirmaer, Gulventreprise Danmark A/S, gik konkurs den 16. august. 14 dage efter havde seks ud af syv gulvlæggerlærlinge hos gulvafdelingen i Kolding, Burcharth Gulventreprise A/S, fået ny arbejdsplads. Mens syv ud af otte lærlinge fra P. Rasmussen + Sønner A/S i Brøndby også har fået ny læreplads.

  06-08-2018

  Ny undersøgelse: Magasinet Gulv giver værdi

  I en ny undersøgelse rangerer Gulvbranchens og Gulvsektionens medlemmer magasinet Gulv højt. Det er det tredjevigtigste medie. For leverandørmedierne er magasinet den vigtigste kommunikationskanal.

  11-07-2018

  Dejligt at komme lidt hjemmefra

  Lasse Nielsen Lundorf tog grunduddannelsen og første hovedforløb på Next. Nu har han taget turen fra København til Mercantec i Viborg, hvor han er i gang med andet hovedforløb. Han er glad for luftforandringen og undervisningen i det jyske.

  03-07-2018

  Liv og glade dage på gulvskolen i Viborg

  Gulvlæggereleverne fra Next har fået et kulturchok på Mercantec. Ikke alene skal de en tur til Jylland. De har også fået større krav i undervisningen på gulvskolen i Viborg. Begge dele har de taget positivt imod.

  07-05-2018

  Årets Gulvmand giver gerne andre en hånd

  Bo Rasmussen, indehaver af Garant Nykøbing A/S i, blev udnævnt til Årets Gulvmand 2017 på Gulvbranchens generalforsamling.

  07-05-2018

  Ny formand for Gulvbranchen

  Michael Lund Kristensen, BT Gulve A/S, vender tilbage som ny formand for Gulvbranchen. Han blev valgt på Gulvbranchens generalforsamling forleden på Sinatur Frederiksdal. Også i Gulvsektionen var der nyvalg til bestyrelsen.