Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Nyheder

  06-01-2019

  Kim er manden bag Gulvbranchens fagtekniske hotline

  Telefonen gløder hver dag på Kim Sildorfs kontor i Dansk Byggeri på Nørre Voldgade i København. Han er manden bag Gulvbranchens hotline, hvor han svarer på fagtekniske spørgsmål fra medlemmer, bygherrer, rådgivere, arkitekter og entreprenører.

  21-12-2018

  Afgifterne på blød PVC er fjernet

  Pr. 1. januar 2019 bliver afgiften på blød PVC fjernet. Det besluttede Folketinget ved 3. behandlingen af lovforslaget den 29. november 2018.

  19-12-2018

  Udbudsspam koster gulventreprenøren en halv dags unødig spildtid om ugen

  Gulventreprenører smider hver dag penge ud af vinduet på arbejde med irrelevante udbudsopdateringer fra rådgiver og hovedentreprenør. De såkaldte transaktionsomkostninger skønner Dansk Byggeri er omkring fem milliarder kroner om året. For en større gulventreprenør koster det rask væk en halv arbejdsdag om ugen.

  19-12-2018

  Gulventreprenørerne drukner i spam

  Et hav af portaler med forskellige log-ins, spildtid med at forholde sig til alt projektmaterialet i udbudsfasen og udbudsopdateringer – også irrelevante – efter afgivelse af tilbud. Den slags ineffektivitet i udbudsprocessen og efterfølgende kæmper Gulvbranchen med i det daglige, og det betyder urimeligt høje transaktionsomkostninger, der ikke kan faktureres.

  18-12-2018

  Nyt fra Gulvfakta 18.12

  Gulvfakta har opdateret, revideret og tilføjet ny information til Gulvfakta.dk. Du kan læse mere om ændringerne her.

  18-12-2018

  Julegave til GVK-medlemmer

  Det er jo kun jul en gang om året. Derfor har Gulvbranchen fået lavet en lille julegave til alle medlemmer af Gulvbranchens Vådrumskontrol. Du kan se den her.

  17-12-2018

  Fem deltagere klar til DM i Skills

  De fem deltagere, der skal dyste til DM i Skills, blev fundet ved udtagelseskonkurrencen den 31. oktober til 1. november.

  28-11-2018

  Ny GVK-folder til bygherrer og rådgivere

  Gulvbranchen er netop startet en ny kampagne, der skal få flere bygherrer og rådgivere til at vælge et medlem af Gulvbranchens Vådrumskontrol (GVK). Det gælder, når opgaven går ud på at udføre et vådrum. Dvs. rum, hvor der er et gulvafløb fx badeværelser, omklædningsrum, storkøkkener og laboratorier.

  28-11-2018

  Nyt fra Gulvfakta

  Gulvfakta har opdateret, revideret og tilføjet ny information til Gulvfakta.dk. Du kan læse mere om ændringerne her.

  26-11-2018

  Urimeligt at små entreprenører er bank for bygherre

  Branchechef Anders Hjorth Jensen mener, at det er urimeligt, at små entreprenører tvinges til at acceptere op til tre måneders betalingsfrist, når de fakturerer bygherrer og rådgiver for gulventreprisen. Læs debatindlægget, der har været bragt i Licitationen.