Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Nyheder

  19-08-2020

  Praktisk information: Fusion med Dansk Industri

  Den 1. september 2020 flytter Dansk Byggeri til Rådhuspladsen i forbindelse med sammenlægningen med DI. Vi har samlet de praktiske informationer, der vedrører dig.

  30-07-2020

  Årsberetninger for Gulvbranchen og Gulvsektionen 2019

  Her kan du finde de nyeste udgaver af Gulvbranchen og Gulvsektionens årsberetning.

  13-07-2020

  Dataopsamling er akustikerens kæphest

  Civilingeniør Bo Mortensen, administrerende direktør hos Gade & Mortensen Akustik A/S, efterlyser ligesom Gulvbranchen mere dokumentation og flere tests og data om akustik og gulve

  07-07-2020

  Udfordringer med strøgulve og akustik

  Gulventreprenører har store udfordringer med at leve op til stivhedskravet til strøgulve, når der bruges lydbrikker under opklodsningerne. Problemet er, at det færdige gulv – i henhold til vejledningen ”Træ 64 Trægulve” – højst må give sig to millimeter ved belastning svarende til vægten af en person.

  02-07-2020

  Forvirring om lydbegreberne

  Hver eneste uge ringer telefonen hos teknisk chef hos Forbo Flooring A/S, Thomas Kjær, med spørgsmål om lyd og gulve. Han oplever, at særligt rådgiverne er forvirrede over de mange begreber, der er om akustik.

  02-07-2020

  Opdateringer på Gulvfakta

  Som opfølgning på artiklen om Gulvfakta i Magasinet GULV! fra marts 2020, får du her en oversigt over de mange opdateringer og ændringer, som Gulvfakta har gennemgået det seneste år – og mange flere er på vej.

  25-06-2020

  Ja til sammenlægning

  Både Dansk Byggeris repræsentantskab og Dansk Industris generalforsamling stemte i juni ja til en sammenlægning. Gulvbranchen, Gulvsektionen og GVK fortætter som hidtil, men kommer i nye rammer.

  12-05-2020

  Ny branchechef - Gulvbranchen henter erfaren profil

  Dansk Byggeri har ansat den 48-årige cand.scient.pol. Claus Christian Jensen som ny branchechef for Gulvbranchen. Han kommer med mere end 14 års erfaring med ledelse, drift og udvikling af politiske medlemsorganisationer.

  01-05-2020

  Ny dato! Generalforsamlinger og årsmøder

  Grundet coronavirus er Gulvbranchen og Gulvsektionens generalforsamlinger udskudt til d. 1. september. Samme dag og sted afholdes årsmøder for Gulvbranchens Vådrumskontrol og for leverandører.

  01-04-2020

  Gennembrud ved overenskomsten

  Efter ti års forhandling om et forenklet vådrumsafsnit i overenskomsten opnåede Gulvsektionen et gennembrud i overenskomsten for gulvlæggerne. I 11. time nåede arbejdsgiverne til enighed med 3F om et nyt forenklet afsnit, der regulerer akkordarbejde med vådrum. "En stor sejr" kalder Gulvsektionens formand gennembruddet.