Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Nyheder

  30-10-2020

  Stor interesse for at blive gulvlægger

  24 unge mennesker starter i november en uddannelse som gulvlægger på Gulvskolen i Viborg. Det er et af skolens store hold. Succesen skyldes en intensiv indsats fra skolens praktikpladskonsulent, der alene i år har hjulpet gulvvirksomhederne med at tegne 67 nye kontrakter med de unge, så de på forhånd er sikret en læreplads.

  30-10-2020

  Søger medlemmer til nyt udvalg

  Gulvbranchens bestyrelse besluttede på sit møde i juni at nedsætte Fagteknisk udvalg for støbte undergulve for at organisere den fagtekniske viden om støbte undergulve organiseret på Gulvfakta.dk. Beslutningen blev truffet, efter flere medlemmer havde udtrykt ønske om, at det ville være hensigtsmæssigt i at samle viden om støbte undergulve ét sted.

  08-10-2020

  Aflyst! Gå hjem-møder

  Grundet Covid19 og de seneste restriktioner ser vi os nødsaget til at annullere de to planlagte gå-hjem-møder den 27. og 28. oktober 2020.

  07-10-2020

  Gulvfaktas nye nyhedsbrev - få de seneste opdateringer på mail

  Som noget nyt har du nu mulighed for at tilmelde dig Gulvfaktas nyhedsbrev, der holder dig orienteret om de seneste ændringer på gulvfakta.dk

  01-10-2020

  50 år i gulvfaget i samme gulvfirma

  Allan Jacobsen fejrede 1. september 50 års jubilæum hos gulvvirksomheden Charles Christensen A/S, hvor han startede i mesterlære bare 14 år gammel. I dag ejer han virksomheden, og gulvfaget har bragt ham på opgaver i Kina. Ligesom han i en årrække har siddet i Gulvbranchens bestyrelse, da brancheforeningen hed GAF.

  01-10-2020

  Vil gøre en forskel for medlemmerne

  På Gulvbranchens generalforsamling blev Christian Christensen fra MIKO A/S, nyvalgt ind i bestyrelsen. Den 53-årige gulventreprenør glæder sig til at få en dybere indsigt i, hvordan brancheforeningen kan gøre en forskel for medlemmerne i forhold til de udfordringer de har.

  28-09-2020

  Nyt fra generalforsamlinger og årsmøder

  Gulvbranchen og Gulvsektionen holdt den 1. september generalforsamling på Storebælt Sinatur Hotel og Konference. Samme dag holdt GVK og leverandørerne deres årsmøde. Læs mere om de vigtigste beslutninger

  21-09-2020

  DM i Skills 2021 er aflyst

  SkillsDenmark oplyser, at DM i Skills 2021, der skulle have været afholdt i Fredericia ikke kan blive afholdt på grund af coronasituationen og usikkerheden omkring muligheden for tilskuere.

  21-09-2020

  Årets gulvmand troede det var en joke

  Årets gulvmand 2019, Brian Nørskov fra Mapei A/S, var helt rundt på gulvet, da han fik nyheden om, at titlen gik til ham.

  24-08-2020

  Gå hjem-møder om fugtmålinger i gulvkonstruktioner

  Hvordan måler du fugtindholdet korrekt i gulvkonstruktioner, der er opbygget af flere lag med forskellige materialer, eksempelvis når EPS-beton indgår, og hvordan måler du fugtindholdet korrekt i huldæk?