Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Nyheder

  15-01-2015

  Bliv klædt på til IT-messen

  Vi inviterer medlemmer af Gulvsektionen og Gulvbranchen til et særligt informationsmøde på Dansk Byggeris IT-Messe i Taastrup og Århus.

  04-01-2015

  DM i gulvlægning: 5 unge gulvlæggere deltager i DM i Skills i Bella Center

  De 5 gulvlæggerlærlinge, som deltager i Skills 2015, har allerede vist deres færdigheder: De er alle blevet udtaget ved de regionale mesterskaber i september. Her var opgaven at skære et ur i linoleum og skitsere et timeglas ved hjælp af svejsetråde i 3 farver.

  04-01-2015

  Generalforsamlinger og årsmødet flyttet fra maj til marts

  Gulvbranchens og Gulvsektionens generalforsamlinger samt årsmøderne for GVK og leverandørerne plejer at være i maj. Men i 2015 holdes generalforsamlinger og årsmøderne allerede i marts. Arrangementerne er fastsat til fredag den 20. marts med overnatning på Hotel Sinatur ved Nyborg.

  04-01-2015

  Gulventreprenører får et forretningsmæssigt løft

  ”Vi ønsker at skabe vækst, større indtjening og opkvalificere vores medlemmer i et marked, der er under konstant forandring, siger Anders Hjorth Jensen, chef for Gulvbranchen, om baggrunden for Gulvbranchen og Gulvsektionen i Dansk Byggeri nu giver gulventreprenørerne et kompetencemæssigt løft.

  04-01-2015

  Nyt værktøj: Beregn nemt gulvbelægningens totaløkonomi

  Gulvbranchen har oplevet flere misvisende beregninger på totaløkonomien ved valg af forskellige typer gulvbelægninger. Nu kommer brancheforeningen bygherrerne til hjælp med et nyt, brugervenligt regneværktøj. Det tager højde for de mange forskellige rengørings- og vedligeholdelsesmetoder, der især spiller ind på levetidsomkostningerne ved forskellige gulvbelægninger.

  04-01-2015

  Vejledning om kommende maskekrav ved trådfugning

  Gulvbranchen og 3F er lige nu i gang med at færdiggøre et faktaark til BAR-vejledningen.