Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Nyheder

  02-07-2015

  Sørg for klare skriftlige aftaler

  Det er juridisk komplekst at placere et ansvar for en mangel, som opstår som følge af, at underlaget har været for fugtigt, da gulvet blev lagt.

  02-07-2015

  Gulvmand ny næstformand i Dansk Byggeri

  Michael Lund Kristensen, mangeårig formand for Gulvsektionen, er blevet valgt som ny næstformand i Dansk Byggeri ved brancheforeningens repræsentantskabsmøde i Tivolis Congress Center i København.

  02-07-2015

  Temamøder for leverandører

  19 leverandørvirksomheder i Gulvbranchen deltog i det første af årets 2 planlagte temamøder.

  02-07-2015

  Gulvfakta: Nyt om måling af trækstyrker og trykstyrker i afretningslag

  Ny vejledning til bestemmelse af afretningsmaterialers trækstyrke til brug på byggepladser.

  27-05-2015

  Nyt fra Dansk Byggeri om foldeknive i arbejdstiden

  Foldeknive er forsat lovlige i arbejdstiden

  27-05-2015

  Møde- og Generalforsamlingsreferater

  Referater over forårets møder og generalforsamlinger er nu klar til download på Gulvbranchens hjemmeside.

  14-04-2015

  Maskekrav ved trådfugning er nu en realitet

  Der er nu indført maskekrav ved trådfugning af linoleum og andre elastiske gulvmaterialer. Branchearbejdsmiljørådet for Bygge og Anlæg (BAR) udgav den 18. marts et faktaark med reglerne. Her kan du også se, hvornår maskekravet er undtaget. Gulvbranchen opfordrer sine medlemmer til at dele viden med hinanden, når de oplever, hvordan Arbejdstilsynet håndhæver kravet på byggepladserne.

  14-04-2015

  Brug for flere lærlinge

  Formanden for Gulvsektionen Michael Lund Kristensen opfordrede i sin beretning medlemmerne til at tage flere lærlinge. I de kommende år bliver der brug for flere gulvlæggere. Mange går på pension og en del søger over i andre fag. Hvis for få gulvlæggere bliver uddannet vil det medføre et lønpres, advarede han.

  14-04-2015

  Gulvbranchen vil fokusere på digitale værktøjer

  Gulvbranchen vil fokusere på at udvikle digitale værktøjer til kvalitetssikring af gulventrepriser. Det fremgik af formanden Christian Strøms beretning og fremlæggelse af den nye strategiplan for 2015-2019 på generalforsamlingen i Nyborg. Konsulent Torben Hessing-Olsen fortalte, hvordan foreningen tænker, at projektet skal forløbet.

  14-04-2015

  Forventer øget efterspørgsel på GVK-virksomheder

  Gulvbranchen forventer en øget efterspørgsel efter GVK-virksomheder, når SBi i maj måned forventes at komme med en ny anvisning, som anbefaler leverandører, der er medlem af en kvalitetssikringsordning. Derfor vedtog medlemmerne på årsmødet for Gulvbranchens Vådrumskontrol på Signatur Hotel Storebælt et øget kontingent, der skal bruges til at øge medlemstallet.