Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Nyheder

  16-02-2016

  Gulvbranchens og Gulvsektionens generalforsamling 2016

  Fredag den 8. april 2016 på Gl. Skovridergaard, Silkeborg

  09-02-2016

  Philip er Danmarks bedste gulvlægger

  Philip Sarel Holtzhausen Knudsen, 21, gulvlæggerlærling i firmaet Burchart Gulventreprise i Kolding, blev søndag den 6. februar kåret til Danmarks bedste gulvlæggerlærling ved det store årlige Danmarksmesterskab for unge fra erhvervsuddannelserne, DM i Skills i Fredericia.

  08-02-2016

  Gulvbranchen gjorde sig gulvlækker

  Der er mangel på gulvlæggerlærlinge, så i år havde Gulvbranchen og Gulvsektionen gjort sig særlig lækre ved årets DM i Skills i Fredericia. For at gøre opmærksom på gulvfaget delte Julie og Danni fra Babesquad 800 T-shirts ud med teksten ”jeg vil være gulvlækker”, og det var et hit hos de unge folkeskoleelever, der kom for at få inspiration til deres uddannelsesretning.

  08-01-2016

  Dansk Byggeris IT-messe viser Gulvbranchens nye kvalitetskontrol

  Som den første brancheforening har Gulvbranchen udviklet et digitalt værktøj til kvalitetssikring af gulventrepriser.

  07-01-2016

  Stor mangel på gulvlæggere

  Nu slår manglen på elever på gulvlæggeruddannelsen for alvor igennem i virksomhederne. En ny undersøgelse fra Gulvbranchen i Dansk Byggeri, viser, at hver 2. virksomhed har svært ved at få stillingerne besat.

  07-01-2016

  Nyt initiativ skal skaffe flere gulvlærlinge

  Gulvbranchen sætter nu ind for at gøre flere interesseret i gulvfaget. 32 gulventreprenører har sagt ja til at tage elever fra erhvervsskolernes grunduddannelse i praktik i en uge, så de kan snuse til faget. Gulvbranchen tager nu kontakt til de 19 skoler, som geografisk ligger i nærheden af praktikstederne, med det nye praktiktilbud

  07-01-2016

  Fra gulvlæggere til direktører med egen virksomhed

  Brødrene Thomas og Martin Boysen har fuld fart på karrieren. De har med succes taget springet fra at være ansatte i en gulvvirksomhed til at være virksomhedsejere.

  07-01-2016

  Gratis medlemskab af GVK

  Gulvbranchen vil have endnu flere gulventreprenører til at tilslutte sig foreningens certificeringsordning - Gulvbranchens Vådrums Kontrol (GVK). I en ny kampagne tilbyder Gulvbranchen gratis medlemskab i 1. halvår af 2016.

  07-01-2016

  GVK-medlemskab betød 3 gange så mange ordrer

  For 3 år siden meldte Jelu Gulvbelægning i Hillerød sig ind i Gulvbranchens Vådrumskontrol (GVK). Siden har de 3-doblet ordrene på badeværelser med vinyler.

  12-11-2015

  DM i Skills: Regional mesterskab i Bella Centeret

  Efter et vel overstået regional mesterskab i Bella Centeret er det disse lærlinge som skal videre til DM i Skills.