Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Nyheder

  12-08-2016

  Flere stiller krav om GVK-medlemskab

  Både kommuner, private forbrugere, bygherrer og arkitekter er i højere grad begyndt at stille krav til, at gulventreprenører, der udfører vådrum, er tilknyttet Gulvbranchens uvildige kontrol GVK. Det fik Garant Støcbo Esbjerg A/S til at melde sig ind.

  11-08-2016

  Dårlige udbud fører til usikre priser

  Mange gulventreprenører oplever, at udbudsgivere på kontraktmarkedet – dvs. de professionelle bygherrer – ikke udviser god udbudsskik. Det er behov for et sæt etiske spilleregler, mener Gulvbranchen.

  11-08-2016

  Efterlyser regler for god udbudsskik

  Direktør Jan Overgaard, fra det tidligere Ribergaard Gulve i Glostrup, har fået nok af bygherrer, der laver dårligt udbudsmateriale og opfører sig uetisk i udbudsprocessen. Det fører nemlig til dårligt håndværk, fordyrelse af byggeriet og spild af ressourcer.

  11-08-2016

  Gulvbranchen søger syns- og skønsmænd

  Gulvbranchen ønsker at øge korpset af syns- og skønsmænd. Hvervet kræver både faglige kvalifikationer og særlige personlige egenskaber. Læs her, hvad en af gulvfagets 8 syns- og skønsmænd siger om jobbet

  10-08-2016

  Sådan vil Gulvbranchen få flere GVK-medlemmer

  Gulvbranchen arbejder med en ny struktur for økonomien i Gulvbranchens Vådrumskontrol. Principperne vil betyde billigere medlemskab og forudsætter flere medlemmer

  09-08-2016

  Tjekliste for det gode udbud

  Træsektionen i Dansk Byggeri har udarbejdet en tjekliste for det gode udbudsgrundlag

  09-08-2016

  25 meter stor stjerne i linoleum

  To medarbejdere fra gulvvirksomheden Burcharth Gulventreprise A/S har lagt en stor stjerne i linoleum på Kolding Sygehus. Stjernen udføres efter idé fra kunstneren Kristine Roepstorfss.

  08-04-2016

  Årsberetninger 2016 er klar

  Gulvbranchens og Gulvsektionens Årsberetning er nu klar og kan downloades

  23-03-2016

  Nye gulvlæggersvende fra Mercantec Viborg

  Alle 14 lærlinge er bestået, hvoraf to er antaget med ros.

  12-03-2016

  Gulvbranchen i den digitale førertrøje

  Gulvbranchen har udviklet et digitalt værktøj til kvalitetssikring af gulventrepriser. Dermed går Gulvbranchen forrest, når det gælder om at sætte en branchenorm for kvalitetssikring inden for byggeri. To virksomheder har testet værktøjet, og de er begejstrede for løsningen.