Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Nyheder

  23-02-2016

  Nye SBi-krav giver flere GVK’ere

  GVK har som følge af Gulvbranchens kampagne fået flere medlemmer. Tilbuddet om at få medlemskabet til halv pris i 2016 har bl.a. fået Garant Tæpper og Gardiner Ribe ApS til at melde sig ind.

  23-02-2016

  Gå ikke glip af ordrer – meld dig ind i Gulvbranchens Vådrumskontrol (GVK)

  Både Bygherreforeningen og GVKs nuværende medlemmer forventer, at efterspørgslen vil stige efter gulventreprenører tilknyttet kvalitetssikringskontrollen. Vil du sikre dig ikke at blive valgt fra ved udbudsrunder, er det en god idé at melde dig ind nu. Dels får du medlemskabet til en favorabel pris, og dels vil Gulvbranchen markedsføre GVK i en kampagne i løber året ud.

  16-02-2016

  Gulvbranchens og Gulvsektionens generalforsamling 2016

  Fredag den 8. april 2016 på Gl. Skovridergaard, Silkeborg

  09-02-2016

  Philip er Danmarks bedste gulvlægger

  Philip Sarel Holtzhausen Knudsen, 21, gulvlæggerlærling i firmaet Burchart Gulventreprise i Kolding, blev søndag den 6. februar kåret til Danmarks bedste gulvlæggerlærling ved det store årlige Danmarksmesterskab for unge fra erhvervsuddannelserne, DM i Skills i Fredericia.

  08-02-2016

  Gulvbranchen gjorde sig gulvlækker

  Der er mangel på gulvlæggerlærlinge, så i år havde Gulvbranchen og Gulvsektionen gjort sig særlig lækre ved årets DM i Skills i Fredericia. For at gøre opmærksom på gulvfaget delte Julie og Danni fra Babesquad 800 T-shirts ud med teksten ”jeg vil være gulvlækker”, og det var et hit hos de unge folkeskoleelever, der kom for at få inspiration til deres uddannelsesretning.

  08-01-2016

  Dansk Byggeris IT-messe viser Gulvbranchens nye kvalitetskontrol

  Som den første brancheforening har Gulvbranchen udviklet et digitalt værktøj til kvalitetssikring af gulventrepriser.

  07-01-2016

  Stor mangel på gulvlæggere

  Nu slår manglen på elever på gulvlæggeruddannelsen for alvor igennem i virksomhederne. En ny undersøgelse fra Gulvbranchen i Dansk Byggeri, viser, at hver 2. virksomhed har svært ved at få stillingerne besat.

  07-01-2016

  Nyt initiativ skal skaffe flere gulvlærlinge

  Gulvbranchen sætter nu ind for at gøre flere interesseret i gulvfaget. 32 gulventreprenører har sagt ja til at tage elever fra erhvervsskolernes grunduddannelse i praktik i en uge, så de kan snuse til faget. Gulvbranchen tager nu kontakt til de 19 skoler, som geografisk ligger i nærheden af praktikstederne, med det nye praktiktilbud

  07-01-2016

  Fra gulvlæggere til direktører med egen virksomhed

  Brødrene Thomas og Martin Boysen har fuld fart på karrieren. De har med succes taget springet fra at være ansatte i en gulvvirksomhed til at være virksomhedsejere.

  07-01-2016

  Gratis medlemskab af GVK

  Gulvbranchen vil have endnu flere gulventreprenører til at tilslutte sig foreningens certificeringsordning - Gulvbranchens Vådrums Kontrol (GVK). I en ny kampagne tilbyder Gulvbranchen gratis medlemskab i 1. halvår af 2016.