Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Nyheder

  12-10-2016

  Et gulv til at ligge på – og kigge på

  Normalt lægger man et gulv for at gå på det. Men på Rygaards Skole er det nye gulv i skolens læringscenter også til at ligge på. Skolen valgte i forbindelse med en renovering et stavparketgulv af eg lagt som sildeben. Det har skabt en biblioteksstemning, hvor de små læseheste ligger på puder direkte på gulvet og læser

  12-10-2016

  Her kan jeg bruge mine hænder

  Michael Harlev skiftede fra tømrerfaget til en lærerplads som gulvlægger. Her kan jeg virkelig bruge mine hænder, siger Michael, der ikke vidste, at gulvlægger var en selvstændig uddannelse, før skolen anbefalede ham at skifte

  12-10-2016

  Tag nu bare de lærlinge

  Det kan sagtens lade sig gøre at finde gode lærlinge. Men virksomhederne må selv gøre en indsats, hvis vi om få år skal undgå mangel på faglærte i byggeriet. Det mener Finn Jensen fra Garant Sønderborg

  12-10-2016

  Uddannelser på charmeoffensiv

  Flere unge skal kende til gulvlæggeruddannelsen, og flere virksomheder skal tage lærlinge. Gulvlæggeruddannelserne skal derfor i den kommende tid på charmeoffensiv hos arbejdsgivere og på erhvervsskolerne

  03-10-2016

  Nye gulvsvende fra gulvskolen i København

  Gulvbranchen ønsker stort tillykke til en række nyuddannede gulvsvende fra gulvskolen, KTS, i København

  30-09-2016

  Nye gulvsvende fra Mercantec Viborg

  Gulvbranchen ønsker stort tillykke til en række nyuddannede gulvsvende fra Mercantec i Viborg

  12-08-2016

  Flere stiller krav om GVK-medlemskab

  Både kommuner, private forbrugere, bygherrer og arkitekter er i højere grad begyndt at stille krav til, at gulventreprenører, der udfører vådrum, er tilknyttet Gulvbranchens uvildige kontrol GVK. Det fik Garant Støcbo Esbjerg A/S til at melde sig ind.

  11-08-2016

  Dårlige udbud fører til usikre priser

  Mange gulventreprenører oplever, at udbudsgivere på kontraktmarkedet – dvs. de professionelle bygherrer – ikke udviser god udbudsskik. Det er behov for et sæt etiske spilleregler, mener Gulvbranchen.

  11-08-2016

  Efterlyser regler for god udbudsskik

  Direktør Jan Overgaard, fra det tidligere Ribergaard Gulve i Glostrup, har fået nok af bygherrer, der laver dårligt udbudsmateriale og opfører sig uetisk i udbudsprocessen. Det fører nemlig til dårligt håndværk, fordyrelse af byggeriet og spild af ressourcer.

  11-08-2016

  Gulvbranchen søger syns- og skønsmænd

  Gulvbranchen ønsker at øge korpset af syns- og skønsmænd. Hvervet kræver både faglige kvalifikationer og særlige personlige egenskaber. Læs her, hvad en af gulvfagets 8 syns- og skønsmænd siger om jobbet