Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Nyheder

  27-01-2021

  Nye opdateringer på gulvfakta.dk

  Der er kommet nye opdateringer i afsnittene om vakuumtest og planhed.

  27-01-2021

  Dobbelttjek indberetningen af de indefrosne feriepenge

  Medarbejdernes indefrosne feriemidler er nu indberettet til Lønmodtagernes Feriemidler. Det er derfor nu du som arbejdsgiver skal gå indberetningerne igennem for fejl, så forkerte oplysninger ikke havner hos medarbejderne i februar.

  27-01-2021

  Tætte bånd på arbejde og privat

  Chefen for Gulvbranchen Claus Christian Jensen er kommet til Gunner Svendsen Gulve A/S i Kvistgård i Nordsjælland. Her tager Larry Eriksen og Glen Thomhav imod.

  27-01-2021

  Alt fra gulve til designermøbler

  Chefen for Gulvbranchen Claus Christian Jensen er nået til Aars, hvor han møder Lars Drejer, der driver butikken Drejer Designcenter, der er en del af Garant-kæden.

  21-01-2021

  Vinylgulv skaber sammenhæng og identitet i markant campus-bygning

  Bartholin-komplekset i Aarhus Universitets campusområde renoveres med lyse vinylgulve som central identitetsbærer

  20-01-2021

  Håb om fælles genbrugsløsning

  I bæredygtighedens navn jagter leverandører af tæppefliser til gulvbranchen en løsning på at genbruge PA6-garn i produktionen af nye tæppefliser eller til produktion af tøj. Carsten Wind fra Fletco Carpets A/S, der også sidder i Gulvbranchens bestyrelse, håber, at branchen kan finde en fælles løsning i fremtiden

  15-12-2020

  Vil gøre gulvfaget mere attraktivt for unge

  Chefen for Gulvbranchen Claus Christian Jensen er ankommet til Garant Skive, hvor han møder Klavs Brich, der driver butikken, der ligger som et flot udstillingsvindue i en rundkørsel i byens centrale handelscentrum.

  15-12-2020

  Her brænder de for at give skoletrætte unge en chance

  Chefen for Gulvbranchen Claus Christian Jensen er kørt på medlemsbesøg hos KD Gulve A/S. Virksomheden ejes af de to svogre Claus Frandsen og Jan Dalsgård og ligger i idylliske omgivelser ikke langt fra Roskilde Fjord.

  12-11-2020

  Nyudklækkede gulvlæggersvende fra Gulvskolen

  19 nye gulvlæggersvende er i september blevet udlært fra Gulvskolen på Mercantec i Viborg.

  30-10-2020

  Flere årsager til at melde sig ind i Gulvbranchen

  Gulvbranchen har siden sammenlægningen med DI for to måneder siden kunne byde velkommen til fem nye gulvfirmaer. En rundringning til de nye medlemmer viser, at netop sammenlægningen, Byg Garanti-ordningen samt fagteknisk og juridisk rådgivning er nogle af de vigtigste årsager til, at de har meldt sig ind.