Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Nyheder

  21-09-2020

  Årets gulvmand troede det var en joke

  Årets gulvmand 2019, Brian Nørskov fra Mapei A/S, var helt rundt på gulvet, da han fik nyheden om, at titlen gik til ham.

  24-08-2020

  Gå hjem-møder om fugtmålinger i gulvkonstruktioner

  Hvordan måler du fugtindholdet korrekt i gulvkonstruktioner, der er opbygget af flere lag med forskellige materialer, eksempelvis når EPS-beton indgår, og hvordan måler du fugtindholdet korrekt i huldæk?

  19-08-2020

  Praktisk information: Fusion med Dansk Industri

  Den 1. september 2020 flytter Dansk Byggeri til Rådhuspladsen i forbindelse med sammenlægningen med DI. Vi har samlet de praktiske informationer, der vedrører dig.

  30-07-2020

  Årsberetninger for Gulvbranchen og Gulvsektionen 2019

  Her kan du finde de nyeste udgaver af Gulvbranchen og Gulvsektionens årsberetning.

  13-07-2020

  Dataopsamling er akustikerens kæphest

  Civilingeniør Bo Mortensen, administrerende direktør hos Gade & Mortensen Akustik A/S, efterlyser ligesom Gulvbranchen mere dokumentation og flere tests og data om akustik og gulve

  07-07-2020

  Udfordringer med strøgulve og akustik

  Gulventreprenører har store udfordringer med at leve op til stivhedskravet til strøgulve, når der bruges lydbrikker under opklodsningerne. Problemet er, at det færdige gulv – i henhold til vejledningen ”Træ 64 Trægulve” – højst må give sig to millimeter ved belastning svarende til vægten af en person.

  02-07-2020

  Forvirring om lydbegreberne

  Hver eneste uge ringer telefonen hos teknisk chef hos Forbo Flooring A/S, Thomas Kjær, med spørgsmål om lyd og gulve. Han oplever, at særligt rådgiverne er forvirrede over de mange begreber, der er om akustik.

  02-07-2020

  Opdateringer på Gulvfakta

  Som opfølgning på artiklen om Gulvfakta i Magasinet GULV! fra marts 2020, får du her en oversigt over de mange opdateringer og ændringer, som Gulvfakta har gennemgået det seneste år – og mange flere er på vej.

  25-06-2020

  Ja til sammenlægning

  Både Dansk Byggeris repræsentantskab og Dansk Industris generalforsamling stemte i juni ja til en sammenlægning. Gulvbranchen, Gulvsektionen og GVK fortætter som hidtil, men kommer i nye rammer.

  12-05-2020

  Ny branchechef - Gulvbranchen henter erfaren profil

  Dansk Byggeri har ansat den 48-årige cand.scient.pol. Claus Christian Jensen som ny branchechef for Gulvbranchen. Han kommer med mere end 14 års erfaring med ledelse, drift og udvikling af politiske medlemsorganisationer.