Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Medlemsfordele

Vil du vide hvad der rør sig i branchen og har du brug for faglig sparring, rådgivning og dialog med andre gulventreprenører og leverandører, så meld dig ind i Gulvbranchen

Er du samtidig entreprenør/udførende gulvfirma, så kan du med fordel melde dig ind i ind i Gulvsektionen.

Gulvbranchen

Som medlem af Gulvbranchen får du adgang til et stort fagligt netværk og den nyeste viden indenfor gulve.

Medlemskab af Gulvbranchen er en blåstempling af din virksomhed, som en leverandør af gulvlæggeropgaver. Dine kunder kan føle sig sikre på, at du udfører arbejdet i overensstemmelse med gældende regler og forskrifter.


G
ulvsektionen
Hvis du vil have adgang til juridisk bistand og rådgivning indenfor arbejdsgiverrelaterede spørgsmål som f.eks. løn, barsel og ferie med mere, så kan du med fordel melde dig ind i Gulvsektionen.

Gulvsektionen er en del af Dansk Byggeri, så et medlemskab af Gulvsektionen er altså samtidig en adgangsbillet til de dygtige rådgivere, som denne arbejdsgiverorganisation stiller til din rådighed.

Lær mere om Gulvsektionen.


Gulvbranchens Vådrumskontrol (GVK)

Som medlem af GVK giver du kunden sikkerhed for, at dit arbejde bliver udført i henhold til alle gældende regler. Det er en kvalitetssikring som du kan bruge i din markedsføring og som garanti for at de arbejde er udført korrekt både med hensyn til udførelse og materialer.

Kunderne kan indbringe evt. klager for Byggeriets Ankenævn med henblik på juridisk behandling af en klage. Det er en yderligere garanti for dine kunder som herved trygt kan lægge opgaverne i dine hænder.

Læs mere om GVK