Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Markedsfør at du er GVK-medlem på hjemmesiden og i din mail-signatur

Det er god markedsføring over for dine kunder at reklamere med, at du er tilknyttet Gulvbranchens Vådrumskontrol (GVK). Gulvbranchen har derfor udviklet et ikon, som du kan bruge både på din hjemmeside, i din mail-signatur og i dine andre markedsføringsmaterialer.

Du har sikkert allerede en autosignatur, hvor der typisk står: ”Med venlig hilsen, dit navn, adresse, hjemmeside, e-mail mv.” og evt. firmaets logo. Nu kan du så ændre den, så du også skriver, at du er medlem af GVK.
Eksempel på, hvordan det kommer til at se ud:Der findes mange forskellige mailsystemer, som alle har hver deres måde at oprette eller ændre signaturen på. Outlook er det mest almindelige mailsystem, og det gennemgår vi trin for trin med skærmbilleder, så du nemt kan sætte GVK-ikonet ind.

Find vejledning for Outlook her

Du kan også vælge i stedet at se en YouTube film om, hvordan du gør.
Klik på ikonet for dit mail-system neden for.

Her kan du finde YouTube vejledninger til henholdsvis

Outlook 2010 og 2015

Windows mail

Gmail

Apple mail


Bruger du et andet mailsystem end de ovennævnte, kan du måske bruge samme princip som i vejledningerne. Du skal finde ”Indstillinger” og ”Signatur”, og her indsætte navn og telefonnummer mv. Du kan også forsøge at Google: ”autosignatur / signatur + navn på mailsystem”. Ellers må du kontakte din IT-support.